Dagens, igen, varme outfit

Her kommer jeg til at sidde og blogge

Lige her :) –
Hentede det hjem igår fra Køge :)) super fedt – det koster normalt 1699,- for toiletbordet kun og jeg gav for både bord og “stol” 800,- :)) – det var over DBA at jeg fandt det – jeg var dog også hurtigt ude og fik hurtigt reklameret med at jeg havde trailer så der ingen problemer var med at hente det!
Nøj hvor er jeg glad for at jeg endelig har fået mit toiletbord! – godt nok er det ikke tiden til det lige nu, da jeg er lidt lav i økonomien og skal til Florida om 8 dage !!! men ellers dejligt :D Jeg sidder faktisk og tripper lige nu, for jeg bliver faktisk nødt til at tage fra min børneopsparing.. og det gør altså ondt i hjertet – da jeg havde lovet mig selv ikke at røre den. Jeg fik den udstedt da jeg blev 18 – pludselig var de alle mine – men det var fordi min mor havde lavet en lidt forkert aftale så pludselig havde hun ikke magt over dem mere… det har jeg :) åh åh ! Ej :))

Nå men jeg vil smutte hen på sofaen og blive rask! :))

xoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens, igen, varme outfit