Sidste farvel

Update fra Orlando, Florida

Hey piger!

Undskyld I intet har hørt fra mig men jeg har jo været så dum ikke at tage min computer med mig til Florida så det har virkelig ikke været muligt for mig at kunne blogge.

Nu sidder jeg på et af drengenes værelse og deres Macbook så jeg har ingen billeder af mine at vise frem.. ret skod.. I know. Men tænkte at det her var bedre end ingen ting – I ved jeg lever og glæder mig til at komme hjem og vise jer Florida og mine mange fantastiske oplevelser og indkøb.

Jeg troede jeg ville kunne blogge over telefonen men den vil ikke – den mener der ikke er nok plads til billeder – den går helt i baglås :( ++ at jeg slet ikke kan få liv i min iPhone så jeg skal ned i Apple i morgen og se hvad de siger – der er en anden her på holdet som fik en helt ny fordi den opførte sig underligt. Håber virkelig ikke det er samme situation for mig, for så vil alt mit data blive slettet – og min telefon indebærer altså 6.000+ billeder, så jeg ville slet ikke kunne bærer at miste det hele :o

I morgen skal vi i Floridas største mall – det glæder jeg mig virkelig til!!! skal med sikkerhed have nogle Nike Free Run +5 sko med hjem – i lime grøn :D jeg har set dem flere gange på nettet men de findes ikke hjemme i DK så det skal jeg altså bare! :)) ellers har jeg virkelig lagt mange penge i Victoria’s Secret! puha – jeg kom hjem og fandt ud af at jeg havde spenderet 98$ på en BH… Den var så også så smuk blonde broderet og besat af similisten så det ligner kunst i virkeligheden (; i mine øjne i hvert fald. Jeg er blevet mobbet lidt med det… men jeg har det sådan lidt at hvis man virkelig finder noget usædvanligt godt så skal man ikke lade det gå forbi én. Men jeg er nu blevet mere obs på priserne nu! :)

Vi har 5 dage igen her i paradis og så er det tilbage i hvad jeg har hørt skulle være et forholdsvist koldt Danmark. Glæder mig nu til at komme hjem til alt mit dejlige varme Buch tøj og komme på arbejde igen <3 – savner virkelig pigerne og den unikke atmosfære!

Jeg håber ikke I har mistet alt interesse for Rostedraw – for hun er her sku og klar til massere af blogging når hun er hjemvendt snarest ! <3

Massere af varme palme pust og kram <3
xoxoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste farvel