The Jacksons

Forkælelse

Min mor gav for et godt stykke tid siden Clarins Eclat Minute lipgloss i farven pink. Den var helt fantastisk og kunne ikke få nok af den lækre gloss :) jeg er virkelig glad for lipgloss, hvilket alle mine nærmeste godt ved, da jeg bruger det uafbrudt og har gjort det gennem mange år. Jeg er særligt glad for lyse lipglosser, gerne nude, beige :) så da jeg fandt du af at Clarins også havde lavet den i den lækre lyse nude farve kunne jeg ikke modstå den! Den koster 145,- og det synes jeg er mere end rimeligt for så lækker en gloss! Den kan købes i Magasin og Matas bl.a.

Næst købte jeg også Ole Henriksens Herbal Day Creme da man som Club Matas medlem fik 25% på Ole’s produkter. Som I nok ved har jeg lige købt en hel serie fra Ole se her og review her og var mere end begejstret! Jeg manglede bare ansigtscremen da jeg havde min egen ynglings fra Estée Lauder…. meeeeen kunne ikke stå for fristelsen da jeg fik de gode 25% <3

Er rigtig glad for den! og den er mere end meget lækker <3 mums! Kan kun anbefales!

God forkælelse!
xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Jacksons