Boksning

Interiør

Hos mig her i formiddags. Efter at have spist pandekager til morgenmad med min dejlige mor tog vi til IKEA da jeg var helt besat fra morgenstund af at der skulle ske noget ude i hytten. – Der manglede stadig tv-bord og mit sofabord er stadig ikke færdigt. 
Jeg fandt da TV-bord <3 Det vil jeg vise jer når strømmen er lavet i morgen af håndværkere der kommer og ordner lidt af hvert. Det er så fint i farven taupe faktisk, det er super fint og faktisk et jeg længe har tænkt på. Så det er dejligt at få smidt det gamle ud og ind med sådan et smukt nyt møbel <3 
Mit sofabord penslede jeg med te her til aften, det skal det så tørre med og i morgen aften skal det have en behandling af vineddike og stål.. længere process men det skulle give den fineste ++ hurtigste patina. Jeg giver jer en detaljeret beskrivelse af hele processen af mit elskede træ sofabord :) 
xoxoxo Camilla

2

  • Anonymous

    Hvorfra er de fine lanterne ? Og hvad koster de :) samt er kurven fra ilva? Kan ikke finde den på deres hjemmeside :( kan du fortælle mig hvor meget den koster?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • De er fra Buch Copenhagen – mærket Cozy room. De er der ikke mere, kan være nogle enkelte af de høje, de koster 399,- mener jeg. Ja den er fra Ilva, kan ikke huske hvad jeg gav for den, måske 249,- xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boksning