Bløde outfits og benhårde bekendelser

Debatindlæg

Hej mine kære læsere 

Håber I nyder denne skønne tirsdag formiddag. Mange af jer er sikkert startet på studiet eller i skole igen, til en ny og frisk start! Det er dejligt efter en god sjat sommerferie at kunne give sig selv et los bag i og måske gøre det end tand bedere med et mere energisk sind! 
Min veninde er lige taget hjem efter vi spenderede hele morgenen i går og helt til i formiddags sammen. Det er simpelthen så længe siden at jeg har hygget mig sådan med en veninde, og jeg sætter virkelig pris på den tid man kan dele med sine nærmeste, og særligt veninder da de forstår én bedre end nogen anden. Det var dejligt! 
Vi hyggede til film og spiste sen morgenmad, da vi lå og slumrede til kl. 11 imorgens :i hihi Det er dejligt med sådan nogle veninde’stunder! 
Nu sidder jeg her på chaselongen og ser Bridewars, sådan en sød film om det evigt lange venskab mellem bedste veninder. Den er så sød synes jeg og handler meget mere om kærlighed mellem mennesker end overfladiske bryllupper og hvor mange penge man kan bruge på sådan et 

Her den anden dag så  jeg et program i tv’et om brystforstørrende operationer.

Jeg kunne sådan tænke mig at spørge jer hvad I synes om dette nye fænomen med brystforstørrelser, da det jo er blevet en særlig tendens for tiden, særligt blandt unge mennesker. 
Jeg tror noget af det ligger i folks tankesæt hvilke har ændret sig over de seneste år – vi vil være lykkelige og perfekte, nærmest som krav vi stiller os selv. For nogle ligger det i udseendet og for andre i sindet, men typisk ser man det som en blanding af begge.
Hvad siger I til at det er blevet sådan en tendens at lave om på sin krop? Forstår I det eller synes I at det er et kæmpe hysteri og mangel på interesse for bedre ting?
Jeg glæder mig til at høre meninger fra jer :) 

10

  • Synes du skal læse et af mine gamle indlæg her som tager stilling og stiller spørgsmål til lige netop dette. Der har du min mening, http://linebiine.blogspot.dk/2012/09/elsk-dig-selv-og-vr-unik-bryster.html?m=1 //Linewww.linebiine.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nora Marie

    Jeg har intet imod folk der føler behov for det, hvis det er af de rigtige årsager, og det ikke er noget de gør for at få det bedre med sig selv, for det synes jeg helt klart skal komme indefra. Jeg synes bare tit at det bliver gjort af forkerte årsager. Tit er det unge der har rigtig dårlig selvtillid, som egentlig ikke får det bedre bagefter. Og det er en ærgerlig grund til at lave om på sig selv. Desuden synes jeg alt for store silikonebryster kan se meget voldsomme ud. Og så synes jeg alt for mange begynder at få det. Jeg så et rigtig smukt billede af en reality-stjerne forleden på instagram, og en af kommentarerne var: “du ser skide godt ud, så mangler du bare plastikpatterne, så er du perfekt!” Og det værste var at flere folk gav personen ret. Hvordan kan det være rigtigt at for at se super godt ud, så skal man gennemgå risikable, pinefulde operationer til mange tusind kroner? :/ synes folk burde fokusere på deres fortrin, og tage bryster som en naturlig ting. Har intet imod hvis folk gør det, men synes samtidig at det er en ærgerlig tendens, at så mange skal have det før de føler sig godt tilpas. Jeg har selv små bryster, men det går mig ikke på, og det er ikke noget jeg vil ændre på. Jeg synes stadig jeg er smuk og jeg er rigtig tilfreds med mine bryster, og ville ønske at alle piger kunne have det sådan :)Spændende ting at tage op! Super godt indlæg. Det lyder hyggeligt med din veninde. Elsker i øvrigt din stil! Ville gøre alt for så meget lækkert Buch tøj som du har, og de lækre L’Dir støvler jeg har set rigtig meget på din blog! Fest sted du arbejder! :) (er heldigvis skrevet op til et på L’Dir støvler nu – glæder mig!) og skøn blog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for dit skønne svar Nora Marie <3 Jeg er så enig med dig, og synes selvfølgelig også at det er vigtigt at vi lader os kunne forstå at grundene til vælger at tage sådan en stor beslutning kan være på baggrund af noget helt andet end bare ren kedsomhed eller presset fra medierne. Tusinde tak for alt rosen <3 Det betyder så meget <3 Håber du følger bloggen :) xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har intet imod folk der får foretaget operationer for at forbedre deres ydre, bare det har en rimelig grænse. F.eks Linse Kesslers bryster synes jeg er alt for store, og ved ikke om hun har fået dem for at “have de største i norden” eller om det er fordi hun virkelig synes det er pænt. Jeg kan sagtens forstå hvis man har haft en svaghed med sin næse, sine bryster eller lignende at så få det lavet, hvis bare de får det bedre med sig selv efter! Så engang et program på tv om nogle forskellige unge der virkelig havde en KÆMPE drøm om at få lavet enten næse eller bryster, og så fulgte man dem helt indtil efter operationen, og de fleste af dem’s reaktioner var at de egentligt ikke var helt tilfredse.. Så var næsen ikke HELT færdig endnu og brysterne var måske ikke helt store nok, så spørgsmålet er om de kan finde ud af at stoppe, når først de er gået igang?Selv kunne jeg godt tænke mig at få fyldt lidt i mine læber, men det er så også det eneste. :) <3 Spændende ting at tage op smukke Camilla!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja du har så ret, jeg så også det program og pigen der fik lavede større bryster og efterfølgende tog ud i byen med større selvtillid bemærkede hurtigt hvordan hele hendes liv ikke bare ændrede sig pga. det. Selvfølgelig gør det ikke det. Jeg synes kun man skal lave så drastiske operationer hvis det har noget med en selv at gøre, altså ikke fordi at man savner opmærksomhed fra fyre eller prøver at ligne sine aller kønneste veninder. For det vinder man ikke noget med. Den man skal vinde hos, er hos en selv, før man bliver glad. De der drømme skal man lægge til side hvis man tager en sådan livsvarig beslutning. Jeg har også hørt at mere vil have mere, men jeg kunne godt tro at det netop ikke er alle der har det sådan, men kun dem som egentlig ikke havde det største behov fra starten af og deraf fandt ud af at det kunne lade sig gøre på ingen tid. Hvis man virkelig har et psykologisk problem med sin krop og ønsker at ændre det så tror jeg nemlig at omvendt at lidt vil gøre meget for den enkelte person. Nå yes, det kan du jo også sagtens, så længe det ikke er botox!! :) Tusinde tak søde <3 Håber du er glad for dine fine glimmer sneaks! xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Er helt enig med dig i det hele! <3 Og nej selvfølgelig ikke botox ;) Jeg er super glad for dem smukke, tak <3Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Folk må helt selv bestemme hvad de vil få lavet ved deres egen krop, det er deres krop og deres egne penge og ingen andres, så det kommer ikke mig og så vidt heller ikke andre ved og jeg synes faktisk at folk skal holde deres mening om andres valg for dem selv, for vi kender ikke grunden til deres valg, vi ved ikke hvad de har kæmpet med og hvorfor de gør de forskellige ting og derfor er vi heller ikke berettiget til at skrive/tænke/tale sådan om dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du har ret i at vi ikke kan komme frem til nogle endelige konklusioner. Alle folk er forskellige, men nu hvor det er blevet sådan en verdens omspændende tendens synes jeg det er værd at tage fat i. Et debat indlæg dømmer ikke folk, vi diskuterer bare og lader hinanden ytre os om vore tanker og ideer til hvorfor folk vælger at gøre som de gør. Det er helt harmløst. Jeg synes indtil videre er vi nået godt rundt om de forskellige belæg for at lave bryster, så jeg synes ikke det er fordi vi har kastet alle piger med silikone bryster i en boks og sagt at det er fordi de er hjernevasket og usikre på dem selv uden grund. Dette er ganske harmløst og jeg prøver bare at blive klogere på mine læseres meninger. God dagxoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg har intet imod folk der ønsker at få lavet om på dem selv, det er deres helt eget valg og der vil aldrig komme fordomme fra min side.Hvis det er det der skal til for at de kan få et bedre selvfærd, så go for it, jeg kender selv et par stykker som har fået lavet bryster og de mener selv det er det bedste de nogen sinde har fået gjort og så er jeg virkelig glad på deres vegne.Jeg vil dog sige at jeg altid har haft store bryster og det er altså ikke lykken, det kan godt være at det har noget at gøre med at man altid vil have det man ikke har, men jeg syntes ofte at tøj kan se vulgært ud på mig, fordi brysterne er for store, herudover ser meget tøj altså bare pænere ud hvis man har mindre barm, jeg har svært ved at finde pænt undertøj/bikinier, som ikke er for konet og dyrt, jeg ville elske at gå i H&M og finde et sæt undertøj til ingen penge, men dette er bare ikke en mulighed, når de kun har str. op til D :(Dette tror jeg dog er noget som de fleste ikke overvejer, når de siger de vil have lavet større bryster, men det kan altså virkelig være et problem.Nå det blev så til en længere smøre og dette skal ikke tages som om jeg er utilfreds med min bryster, for det er jeg bestemt ikke :) Der er nok altid ting, man gerne vil lave om på ved sig selv, men jeg tror bare man virkelig skal overveje det og passe på det ikke tager overhånd, mere vil have mere syntes jeg ofte man ser.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde outfits og benhårde bekendelser