Dagens outfit

Calling for cozy surroundings

Hold da helt blæst hva!? 
Oh my God.. 
50% af min dag i dag bestod af koldsved og gåsehud! 
Hvor var det dog forfærdeligt at se ud på de stakkels ofre af det skrækkeligt stærke stormvejr! 
Jeg stod jo på arbejdet med udsigt til Søerne og ud til Østerbrogade, det var ellers blevet en fin solskinsdag.. men så pludselig ændrede det hele sig på bare under en time! 
I så det sikkert selv.. Men hold nu fast hvor fik det bare hårene til at rejse sig, at høre vinduerne skælve og tingene vælte lige foran én. Jeg var ellers i fuld gang med lageret men kunne ikke lade være med at bemærke de propper jeg fik i ørene pga. trykket og de stærke sus der roterede ude på gaden. 
Jeg følte mig virkelig heldig at dagen var tilbragt i så skønne omgivelser som på mit arbejde og selvfølgelig i skønt og beroligende selskab <3 halleluja! Min far var også så god at komme og hente mig, selvom det var lidt af et show fordi Trianglen var lukket af politi og der var kø alle steder rundt. 
Jeg havde egentlig planlagt at tænde op for pejsen her til aften, efter sådan et skrækscenarie af et vejr.. men ja der skal pusles lidt mere ved den end jeg lige havde overskud til, grundet mit psykisk udmattede sind! 
Så nu sidder jeg og nyder varmen, de levende lys, freden, hjemmet, den friske følelse efter badet, tanken om snart at ligge under dynen og at alle mine kære kom godt ud af denne dag <3 
Jeg håber I har klaret dagen godt, og ikke var nogen af dem der sad fast i toget eller måtte cykle i mod vind!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit