One way - the organic way

Når du mindst venter det ♡

Hej piger 
Jeg havde sådan en fantastisk dag i går. Vi startede ud med at tage til sommerhuset for at se hvordan det havde klaret vinteren og særligt besøget af Bodil.. Inden da spiste vi en god morgenmad, jeg havde cheat-day så der kom naturligvis nutella på brødet :) hihihi 
Det er en dejlig køre tur op på landet, dejlig fredfyldt og en helt anden verden som får én til at se ud over det sædvanlige. Det er dejligt og ret sundt vil jeg mene. Det er ren terapi for mig. 
Bedre blev det da solen begyndte at skinne og vi nåede sommerhuset. Dog var vores nabos skraldespand væltet så der lå sørgeligt skrald ud over hele forhaven som ventede på os. Ikke nok med det var hele baghaven fyldt med tag rester fra det tag min far og hans bedste ven fixede efter Bodils visit. 
Der var meget at tage fat om så vi tog gummihandskerne på og fik i gang i Ilse Jacobsen gummistøvler og skindjakke. Men jeg kan mærke at min intensive træning de sidste uger virkelig har sat sit præg. Det tog mig ingen tid at få samlet alt op, min mor nåede dårligt at bøje sig. Det var lidt af en succes og dejlig erkendelse at min træning har hjulpet 
Ikke nok med det belønnede skæbnen mig med en opdagelse af en antik butik med alverdens skønne fund i vores gamle Brugsen butik oppe ved sommerhuset. Det så ikke ud af noget til at starte med, men da min mor hurtigt svingede ind til siden og sagde at det måtte være noget for, ja så viste Gud sit lys! 
Der var så mange skønne ting, og absolut ingen mennesker. Jeg kunne have gået rundt der i timevis, men min mor skyndte sådan på mig fordi vi skulle nå forbi fiskemanden inden de lukkede nede ved havnen. 
Jeg måtte bare have dette mintgrønne vindueskod, som ejeren ellers til at starte med ikke ville sælge mig, men jeg fik ham overtalt og købte den skønneste rustikke kuffert med også. Man kunne se det virkelig var ting han havde håndplukket fra gamle gårde og dødsbo, de havde alle hver sin historie, det kunne man se og mærke. Jeg var helt medtaget og havde næsten tåre i øjnene af ren lykke! 
Men vi måtte videre og købe varmrøget laks og frisk brød. Efter det tog vi ud og spiste på den hyggeligste café som vi normalt besøger i sommersæsoner når vi er i sommerhus, men den var lige så velbesøgt og hyggelig som ellers 
En skøn dag som virkelig tog al energi ud af mig, både mentalt og fysisk. Jeg har sovet så godt i nat at jeg vågnede kl 7 og kunne ikke sove mere.. puha
Nu er jeg hoppet i træningstøjet og skal op og træne – glæder mig – elsker når resultater begynder at vise sig, det sætter virkelig blod på tanden :) 
Se engang hvordan jeg fik det til at se ud her hjemme :)
Skodet kom til at stå foran min højtaler som altid har forstyret mit øje og kufferten er blevet mit hjemmelavede sofabordsplades ben :) jeg havde ellers hidtil brugt en gammel bænk som ben.. men har hele tiden haft noget andet i tankerne. Det er helt perfekt og jeg er så lykkelig for mine skønne fund! tænk engang – når man mindst forventer det!! 

2

  • Christina

    Sikke skønne ting du har fået købt dig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg er også virkelig glad for dem! nok var de svære at transporterer men det var så meget det værd! :) xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One way - the organic way