In the good old days

Never snooze the lace ♡

Hej piger 
Det var en god træning jeg havde her til morgen, og hvad endnu bedre var, var at jeg ikke snoozede i dag! Der er meget om det i medierne i øjeblikket, om hvordan det er sundest at stå op med det samme når vækkeuret ringer. Det var jeg god til engang, men nu nyder jeg min seng 1000 gange mere i de minutter jeg snoozer end ellers. Men i morges sprang jeg op og i træningstøjet, og fløj afsted til Rødovre hvor jeg træner i det nye Fitness World center. Det samme gælder i morgen tidlig, leg-day :) 
Med al denne træning behøver jeg jo noget ekstra protein, så jeg er på jagt efter det perfekte proteinpulver.. jeg prøvede at gå forbi helsekosten i dag, men hende der plejer at være god til at guide var der ikke.. så jeg købte bare Chiafrø og Quinoa (tror jeg det staves) til min havregrød i morgen efter træning. 
Se engang denne skønne blonde tunika! til 399,- kun hos Buch 
Jeg blev helt forelsket da jeg tog den op af kassen sammen med en anden farve også – sådan en fin støvet lilla. Den er så fin og jeg elsker det store gab i ærmerne og de fine blonder! Den har jeg tøffet lidt rundt i her til aften  det er hyggeligt. 
Men for at jeg skal kunne stå op 05:44 i morgen, så skal jeg på hovedet i seng, så jeg må ligge den smukke blonde sag af mig.. og sige godnat 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the good old days