Never snooze the lace ♡

One way – the organic way

Hej piger 
Jeg er bare så stædig.. det er helt vildt!
Proteinpulver skal der til.. så jeg fandt en shaker der bringer det økologiske budskab og dertil økologisk proteinpulver i 3 forskelige smage; chokolade, vanilje og neutral. Den neutrale vil jeg bruge i min havregrød i morgen tidlig efter træning :) 
Min første slurk var okay.. det smagte sødt af chokolade men så kom der ellers en eftersmag af ris.. og ikke på den gode måde.. 
ihh altså.. jeg ved godt at jeg kunne købe det billigere og bedre smagende, men tanke om hvor kunstigt det er fremstillet gør mig helt dårlig.. ikke fordi smagen af dette risprotein gør mig mindre dårlig – men I ved hvad jeg mener! 
Jeg havde også en pinlig oplevelse oppe i Fitness world her til aften. Jeg skulle squate med vægt – så jeg var sej og tog 20 kg. på, for det havde min træningsvejleder og jeg prøvet allerede og det gik fint.. men fordi jeg havde lavet min første split af programmet morgenen inden var mine arme helt smadrede så jeg kunne ikke løfte stangen hen over mit hovede! Det var så pinligt fordi jeg virkelig forsøgte og alle kiggede.. der var en yoga tøs foran mig som fniste… omg det var pinligt! Så jeg smilte stort og kiggede ned i jorden mens jeg slæbte stangen med de store vægte hen til stativet med flere vægtskiver og måtte opgive 5 kg… Så lykkedes det og jeg squattede lidt ekstra oven på denne oplevelse! 
I morgen skal jeg igen op og træne og tager mig en shake med den proteinpulver jeg har fået af min træningsvejleder.. som hedder Golden Standard – kan købes på bodystore.dk 
Så må vi se om det er så meget bedre!!

2

  • Haha! Shit hvor pinligt. :-D Jeg begynder at læse din blog hver dag og vil bare gerne spørge, om vi skulle følges via Bloglovin’ og GFC? :-)benyasuwan.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvor er dine tights fra? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Never snooze the lace ♡