The two most incredible

Ham og mig

Hej piger 
Så jeg lige vendt hjem fra sommerhuset, efter en dejlig dag med Arnold, min nevø. 
Vi tog sammen, min mor og jeg til Jyllinge for at hente ham og køre op i sommerhuset i går aftes. 
Jeg sov med ham på mit værelse i sommerhuset og det var så hyggeligt. Dog var jeg lidt urolig så jeg sov uden ørepropper og kiggede hver eneste gang han vendte sig, nærmest. Vi drak også vand sammen midt på natten, men det havde altså sin charme nu hvor det var ham og mig :) 
Så har vi fjollet rundt i dag, været på stranden og bade og leget vandkamp. 
Vi havde en rigtig sød situation nede på stranden. Vi tog nemlig en meget spontan tur derned – begge på bare fødder fordi vi lige pludselig fik lyst til at gå derned (der er også kun en afstand på 100 meter) og da han så vandet begyndte han og hoppe og hoppe, så vi løb derned. 
Det endte med at vi sprang over bølger og at han susede rundt i vandet som en Baywatch ansat. Han blev så våd så våd, men jeg kunne ikke få mig selv til at stoppe ham i hans enorme lykke.. så jeg så på .. lige så med en del ældre par der gik forbi og morede sig over hans ekstase. 
Men tilsidst måtte jeg love ham at vi gik derned igen efter vi havde hentet håndklæde hjemmefra. 
Jeg måtte tage hans top af som var helt våd foran men ikke bagpå – fra hans løben gennem vandet. 
Derefter måtte jeg tage min egen oversized top af for at han kunne få den på og vi kunne sætte os op på bænken og tørre og få varmen inden vi gik tilbage. 
Jeg sad der i Miss June shorts go Calvin Klein bh.. det var ikke til at skjule at det ikke var meningen.. men jeg var ligeglad, så længe han var varm og glad. Han trak toppen ned over sine knæ som han havde bøjet op under hagen så han rigtig hyggede sig i en hule lavet af min leopard top. 
Vejen hjem bar jeg ham.. han var udmattet af glæde og jeg frygtede for splinter i hans fugtige, bløde fødder.. Det gjorde mig ingenting for det kom også til at dække min bare overkrop :) 
Jeg tog ham hjem i et varmt karbad og han nød det, og savnede ikke stranden resten af dagen, fordi vi formåede at toppe oplevelsen alligevel :)
Der er ikke meget der skal til for at få den dreng til at smile og le, så jeg kan ikke lade vær med hele tiden at få ham til det :) Han er den skønneste og jeg vil gøre alt for ham. 
Jeg ville lige vise jer mit outfit fra i går inden jeg tager i biografen. 
Det er den nye maxikjole fra Buch jeg har på, som jeg har på med bælte og LdiR støvler. Jeg gik all in på indianer temaet – I was on fire! 
Kunne ikke lade være nu hvor jeg har alt til det :)

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The two most incredible