Getting better the natural way

Get fit or die trying

Hej piger

Jeg tænkte jeg ville lave et trænings indlæg, da det træning fylder en stor del af min dagligdag og jeg ikke rigtig får fortalt jer så meget om det. 
Jeg træner gerne 3-4 gange om ugen, oftest tidligt om morgenen før fanden har fået sko på.
Jeg synes det giver sådan en dejlig energi resten af dagen og en kæmpe lykke. 
Nu begynder mit arbejde jo også forholdsvist sent, så der er nærmest kun tid til det om morgenen, hvis jeg også vil have plads til alle de andre vigtige faktorer i mit liv. 

Jeg har taget lidt billeder af hvad jeg har i min træningstaske. Lidt af mit træningstøj – jeg elsker Nikes tights og sko. Jeg løber jo ikke, det har jeg skrevet lidt om før, det hader jeg nemlig, så deres populære Free Run+ sko er perfekte til mig som bare går fra stativ til maskine til vægt osv. Jeg er en lifter girl :) 
Derudover har jeg altid mit ynglings headset fra Sennheiser som skulle være det bedste på markedet. Det er særligt godt da det lukker alt andet lyd ude og de er super behageligt og medgørlige under træningen. Man kan gemme ledningen bag nakken nemlig :)

Mine Sennheiser plokkes i min iPhone naturligvis som sidder på min arm i min Fitness World telefon holder. Den er også genial da jeg også kan have min nøgle til mit skab i den og min telefon får ingen skader da den er godt beskyttet og jeg ved hvor den er.

Jeg træner oftest i Kari Traa overdele, da de har den lækre silicone kant inderst forenden af toppen så den ikke glider op. Det er super lækkert og derudover har de bare et perfekt fit og er super absorberende og har gode “luftveje”

Min vandflaske er fra Stadium, jeg kan lide den fordi den er stor, og svarer til hvad jeg skal og kan drikke under en træning. Derudover kan jeg godt lide sugerør mekanismen den har, man drikker meget mere på den på og når jeg i forvejen har åndedræts nød så passer det mig at det går lidt hurtigt med at få vandet ned :)

Mit motivations armbånd “Get fit or die trying” er fra en kampagne fra FW, det har jeg på nogle gange når jeg har brug for et lille spark :) hihi 

Jeg har træningshandsker fra BetterBodies og er rigtig glad for dem. Jeg husker en periode uden dem hvor mine hænder gjorde virkelig ondt og jeg fik hårdhud.. not my style really. Så jeg anskaffede mig dem og opdagede hurtige hvordan det også blev nemmere at holde på stænger og diverse andre remedier.

I min træningstaske har jeg også altid min Moroccanoil shampoo, Comwells Spa senses bodybutter og MACs ansigts servietter.

Når jeg er god husker jeg min proteinpulver i min shaker i tasken til efter træningen, men det sker sjældent. Jeg drikker den når jeg er hjemme. Det tager mig også kun små 10 minutter at komme hjem.
Lige i øjeblikket er det Syntha-6 med smagen af Cookie and Cream. Den smager dejligt og skulle være noget af det reneste på markedet.
Jeg er ikke vild med det, man jeg er ikke den bedste til at spise en masse kød og bønner efter træning, så jeg er hurtigere til at shake sådan en :) – I kan finde mit protein pulver her – http://bodystore.dk/4/dk/artiklar/syntha-6

Sidst men ikke mindst så skal I se min træningstaske, som det hele handler om, den er fra Victoria’s Secret og hende elsker jeg jo bare. Guld og bling og den perfekte størrelse !
Det hele må heller ikke gå hen og blive alt for maskulint! :) 
DSC_4371

DSC_4366

DSC_4370 DSC_4369 DSC_4372 DSC_4374 DSC_4377 DSC_4378 xoxoxoxo

2

  • sanne

    Hej Camilla
    Har lige et helt andet spørgsmål
    Jeg skal hører om du har hele navnet på den star dust fra Gun Britt.
    Jeg kan se der er 2 forskellige i matas.
    Star dust mocca 2 slags og start dust milky?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Getting better the natural way