Flash tattoos

My fav.s

Hej piger  

Her er mine 3 ynglings items lige i øjeblikket 

Efter en noget hed sommer så har fødderne virkelig været noget af det mest udsatte. Helt åbne sandaler som har medført direkte kontakt til sol, sand og smuds og ingen tid til fodbad har sat fødderne i ubalance. De har ikke været beskyttede i bløde sokker og sko.
Så nu hvor de skal til at pakkes ind igen, elsker jeg at bruge Avedas Foot Relief. ♡ Den dufter skønt af mint og tørre hurtigt ind så man ikke sidder der hjælpeløs med indsmurte fødder. Den er så lækker! ♡ og du vågner næste morgen med babybløde fødder. Den er et must at have stående på natbordet. ♡ Ikke nok med det så dufter ens fødder ekstra lækkert og føles helt friske grundet minten. 

Mit andet ynglings item er også fra Aveda og er Brilliant seriens hårspray. Den dufter så godt og virker optimalt uden af gøre håret helt stift! Den er økologisk naturligvis og størrelsen er perfekt til at have med på farten, også hvis man lige vil dufte lidt ekstra godt, for der er ikke noget hårlakstank over den :)

Mit sidste ynglings item er GHDs lille tupérings børste. ♡ Den åbnede jeg øjnene op for da jeg sidste sidste weekend blev introduceret for den hos min veninde, lige inden vi skulle i byen. Hold op en volume den kan skabe!! Jeg har først fået købt den i fredags, og skal fluks lave en video med den og mine bølger i håret! Jesus! MUST MUST MUST! 

DSC_4326 DSC_4328 xoxoxoxo

2

  • sanne

    Har selv en touperings børste og det giver masser af volumen men slider desværre på håret, så er gået til kun at bruge den en gang imellem, man bliver næsten afhængig af volumen.
    Glæder mig til at se hvordan du bruger den :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flash tattoos