Finally for you

Five minutes

Hej piger

Så er jeg hjemme på en aften som virker til at være en fredag! 
Fordi min bedste veninde inviterede mig på middag og vi hyggede sådan. Jeg skulle medbringe vino og resten sørgede hun for – virkelig dejligt  og særligt på en aften, dagen inden man har en fridag. For så har man lov til at hygge sig ekstra meget!
Vi spiste en dejlig middag, som hun sørgede for var sund ♡ Vi prøver virkelig at være sunde når vi er sammen. Jeg serverer altid sunde snacks og vand og te. Og Sus er god til  altid at være økologisk og sørge for færrest kalorier muligt :) hihih 
Men når det kommer til den lille vino og så den lille moscato.. ja så tikker bomben jo. Men det er ikke hvergang, det er lige når vi føler for det og de dage hvor snakken har brug for at være ekstra tung..

Apropos tung snak, så har jeg fået købt mig The Five Minute Journal. 
Men den er faktisk til for at gøre alting lettere i stedet for tungt…
Hvis I ikke kender den må I i en fart læse om den på nettet!
Det er et skønt fænomen! ♡ Det kommer lidt af den lille øvelse hvor man skal kigge sig i spejlet om morgenen og sige til sig selv ‘Du er lækker og selvbevidst‘ something-something..
Man bruger de første 5 minutter af sin morgen på at udfylde den ene halvdel af siden og de sidste 5 minutter af sin aften på at afslutte den anden halvdel. Det er nogle spørgsmål man svarer på og det er de samme hver eneste dag.
Du starter med at skrive dato og så spørger den ‘What would make today great?’ og beder dig udfylde ‘I am grateful for…’ 
Det er nogle dejlige tanker man starter dagen med og et dejligt perspektiv at gøre sig. Man kommer på en eller anden måde til at sætte nogle konkrete mål for dagen og ens liv.

Om aftenen spørger den mere præcist ‘hvad kunne have gjort dagen bedre?’ og ‘hvad er der sket af fantastiske ting i dag? nævn 3…’

Det handler om at fokusere på det positive og arbejde med det efterfølgende som ikke måtte være gået ens vej.
Hvis du fokusere på noget, sker det typisk at det dukker op flere gange på dagen.
Eksempelvis når man har købt en ny bil eller ens veninde lige har slået op med sin kæreste – hopsa nu kører alle rundt i den samme bil man lige har købt og hovsa nu slår alle op med hinanden. Man lægger pludselig fokus et sted og pludselig se flere nuancer og mere af det.

Jeg synes det er gået så fint indtil videre med at skrive!
Man skal til at starte med udfylde en del om sig selv og love at man i fem dage i streg skriver i bogen. Så den forpligter på en hyggelig måde 

Den kan klart anbefales og koster lige omkring 150,- dkk.
Kan købes her: http://www.fiveminutejournal.com

Jeg har den nu placeret på mit natbord med en fin kuglepen og ser frem til den hver morgen og aften :) 
DSC_4425 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally for you