Girly gifts

But first – cake

Hej piger ♡

Efter arbejde i Lyngby i dag, tog jeg forbi Lyngby hovedgade og parkerede, da jeg ville købe lidt lækkert med hjem. ♡
Min mor er mega syg for tiden, hun døjer med en grum influenza – og hun er ellers sjældent syg så det er helt underligt at det er hende denne gang og ikke mig :o)
Men det gør bare at jeg om nogen ved hvad patienten har brug for – derfor har jeg stået tidligere op hver morgen for at have tid til at hjælpe hende med ting hun ikke har kræfter til og at lave te og forberede morgenmad. Det er skønt for hende men også lige så meget for mig, for så ved jeg hun har det lidt nemmere og forhåbenligt kan fokusere på at få det bedre. ♡
Hun havde også brug for noget smukt at se på synes jeg så jeg købt den fineste buket i De Fire Årstider blomsterforretning. Jeg var også forbi Lagkagehuset og købte morgenbrød til i morgen og lidt lækkert til i aften :) Hun blev så glad og det var det vigtigste! ♡

Til mig selv købte jeg Christianshavner kagen men i lille størrelse, hihih, den er SÅ sød! :) ♡
Det er bare min ynglings! og da det nu var lørdag og jeg har slidt og slæbt de sidste to uger, så tænkte jeg det var okay :)
Min februar måned har været en rigtig knokle måned, så den er bare gået rigtig hurtigt! Og det passer mig altså noget så fint for der har ikke været meget at se frem til og derudover er vejret heller ikke noget at råbe hurra for, så det er bare dejligt at komme videre i kontekst!

Apropos videre i kontekst, så er jeg i gang med projekt oprydning med min far i kælderen.. det er et kæmpe stort projekt – og det fandt jeg virkelig ud i dag vil komme til at tage længere tid end jeg lige havde regnet med.. Vi har simpelthen så mange ting! Altså seriøs frås og minus fengsui.. Det er ikke godt for os og det er ikke godt for huset.
Så derfor tager jeg hånd om det nu hvor min mor ikke har kræfter eller tid og min far ingen lyst :) hihih
Jeg har planlagt at lave et rigtigt hyggeligt rum hvor man virkelig har lyst til at være og så et flot organiseret kontor. Men som sagt der er meget sorterings arbejde.. og jeg er bare ked af at det tager så lang tid men man skal også tænke på at det er 22 år for dem som er fordelt på de mange kvadratmetre kælder vi har.. så ja jeg må virkelig prøve og væbne mig med tålmodig i morgen hvor jeg har sat hele dagen af til projektet..
But first – cake ♡

DSC_6047 DSC_6048 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girly gifts