Glass

Sart rosa

Hej piger ♡

I dag har jeg stået i L’Unica – jeg står jo på arbejde skiftevis i L’Unica på Islands Brygge (lige ved metroen)
og i Bettina Beltner i Lyngby :) ♡

Vi fik de skønneste Rosmarin buske ind af døren i dag som naturligvis kan købes, hvilket jeg synes er så mega hyggeligt! ♡ Vi har rigtig meget grønt til salg – eucalyptus træ, roser, rosmarin træer, lavendel træer og de smukkeste buketter :) Det giver jo super meget til ens hjem med natur, særligt nu her hvor vi nærmer os foråret, så findes der ikke noget mere stemningsvækkende end lidt lækkert fra naturen i en fin krukke. ♡

Jeg fik sat nogle fint sart farvede roser i mine elskede flod krukker fra Tine K. som vi i L’Unica i øvrigt snart får hjem i alle størrelser. Jeg hælder naturligvis ikke vand direkte ned i keramikken, det kan den ikke tåle, nej jeg stiller et plastik krus derned med vand i :)
Det er så fint med roser, det er så romantisk, særligt i den sarte rosa farvede. I love it! ♡ Det er også fint at lave en buket med sådanne roser og så bare nogle enkelte grene eucalyptus – farven på eucalyptus er jo helt genial og ikke nok med det så dufter det jo så skønt og bliver næsten smukkere af at blive tørret – så dem har man længe :) ♡

Det var så skønt i butikken i dag, solen skinnede på hele Bryggen i dag og folk havde solbriller på mens de nød deres cykeltur! Nøj hvor jeg dog glæder mig til rigtig varme og massere af sol! ♡
Vi havde Gypsetters forbi i dag og købte de lækreste forår/summer varer som lander i L’Unica i maj! nam nam! Jeg glæder mig så meget! Pelsveste, lange kjole, hatte og skønne oversized bluser med skindprint. Vi får også 4 forskellige Please jeans – jeg ser særligt frem til nogle helt hvide og så nogle med slidtage – det er lige mig :) ♡

Nu vil jeg lægge mig til at sove, for jeg har ikke fri i morgen som jeg ellers skulle have haft, for jeg har sagt ja til at tage dagen i morgen hos BB. Så det er om at få sine timer.. som for mit nedkommende helst er 9 timer.. Mega overdrevet I know.. men jeg elsker det og jeg ved at min fremtid ikke vil tillade det, så jeg gør det mens jeg kan! :D

DSC_5939 DSC_5941 DSC_5945 xoxoxoxo5

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glass