Outfit

Heartmade – heart want!

Hej piger!

Saa tror jeg det lykkedes alligevel at komme paa og skrive lidt til jer trods af den lange distance :)

Her til morgen skete noget helt fantastisk! – jeg fik ordnet min telefons skaerm som har vaeret oedelagt lige siden Valentins dag… det er helt fantastisk og det foeles som at have faaet en helt ny telefon! og saa til kun 391,95,-!!! hjemme i DK skal man da i hvert fald smide de gode 700,- for en iPhone 5.
Mens det var dejligt at kunne goere det her til ingen penge, saa paa shoppingturen i dag forkaelede jeg telefonis med et nyt outfit – hihih, det er saa fint med 3d effekt og det hele – helt som et rigtigt outfit :o)

Apropos shopping, er det gaaet helt amok som det plejer naar jeg er udenfor landets graenser – aah hvor kan det kede mig noglegange derhjemme.. at se det samme i alle butikker i alle de samme butikker…
Alle andre steder end scandinavien er udvalget stoerre og det synes jeg bare er saa fair, at man har mere at vaelge imellem og ikke er noedsaget til at koebe Arla eksempelvis.

Naa men det er et kaempe plus ved shoppingen her i Polen. Noget andet er at de har de stoerste og mest fantastiske shopping centre! Stoerre end Fields og renere end som man hoere det er i Dubai. Det er saa laekkert og up to date – i DK er vi virkelig bagud!
Savner virkelig butikkerne:

– River Island
– Zara Home
– Stradivarius
– Pull & Bear
– Bershka
m.fl.

som jeg altid besoeger naar jeg er her, Tyskland eller Italien.

I dag i det center vi var i, som oversat hed: terrassen (grundet den store tagterrassen men kunne sidde og nyde sol og udsigt paa) var vores danske Rosemunde butik kommet!
Altsaaa come oooon! siger jeg bare… fremme i skoen?? nej f*ckin ude for skoen!!

Naar men den har staaet paa overordentlig meget shopping og det er virkelig paa ting jeg ved jeg enten ikke kan finde derhjemme, eller som jeg ved jeg kan men som koster meget meget mere. Saa det er helt igennem praktisk og fantastisk at vaere her!

Vejret er skoent – i dag 25 grader hvis ikke mere, saa min mor og jeg dag laenge paa tagterrassen og noed det hele og derefter tog vi paa vores ynglings cafee hvor vi spiste en sen frokost, dog i skyggen fordi vi fik lidt for meget af det gode :o)

Nu venter jeg paa at min kusine kommer hjem fra studiet – hun studerer jura, men hun har ikke mange timer, dog en del laesning som hun var soed at faa overstaaet inden vi kom :)

Nu hvor jeg har siddet og prikket lidt til det danske marked taenkte jeg at jeg hellere ogsaa maatte give det en cadeau.. nemlig for Julie Fagerholts nye frakke agtige langt vest lignende sag ;o) Den er saa vidunderlig! Jeg saa den egentlig i vinduet hos Millium og maatte stoppe op og savle, siden da har jeg smugkigget paa nettet.. men besvimmer lidt over prisen…
Saa jeg har maatte erstatte den med et laekkert frakke koeb hernede som jeg glaede mig til at vise jer – det er en Malene Birger lignende guld/sort sag.. uhh den er laekker!

Piger, hav det saa godt saa laenge! Vi ses paa bloggen!

PicMonkey Collagecoc xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit