Silke for slik

Elmetræ

Hej piger ♡

Min mor købte et nyt tæppe til mig i torsdags og det ville jeg ikke tage i brug før jeg fik et nyt sofabord besluttede jeg mig for..
Jeg har aldrig kunne finde det perfekte sofabord.. flere år er der gået med en mellem løsning og det har jeg bare været så træt af!
For mig er det vigtigt at sofabordet hos mig er stort og ikke to små borde som kan overlappe hinanden – som er rigtig moderne lige nu..

Min italienske hvide lædersofa er forholdsvis stor så det er meget passede at sofabordet også er større end som så.
Længe har jeg haft et godt øje til et i Ilva.. eller faktisk flere.. men de er latterligt dyre så jeg har af den grund holdt igen.
Men i dag var dagen! At jeg valgte lige netop det bord som jeg havde lyst til.. Fik så heldigvis også en anden pris for det.. ellers havde jeg nok i sidste ende ventet lidt endnu :o)

Det hvide stel på bordet passer mega godt ind til de mange hvide ting jeg har i Hygge’Hytten. Og det giver rig mulighed til at jeg kan lægge mine magasiner og coffeetable- bøger under som jeg har samlet mange sammen af efterhånden :)
– I kan se det i genspejlingen af bordet i spejlet :)
Elsker også bare elmetræ som jo bruges oftest til det genbrugsagtige look. Det er det her så også og det elsker jeg også bare tanken ved – at man ikke er gået ud og fældet et træ men bruger noget der har været brugt til ordenligt nytte ♡

Jeg skulle selvfølgelig fejre mit nye bord, og det blev med min skønne Susti.♡ Hun forlangede at vi ikke hygge-smovsede som vi plejer :’) .. så jeg serverede danske friske ærter og hindbær + min ynglings hvide te og vand med hindbær isterninger og lime.
Sommerligt, let og lækkert :) ♡

I morgen skal vi ud og se os lidt omkring og det bliver på Fisketorvet da det er så længe siden vi har været der og alt andet er så velbesøgt! :o)

Jeg sidder lige nu og nyder de sidste stearinlys der stille og roligt falmer til vejens ende til lyden af soundtracket fra Dear John… ja jeg bliver altså ved.. jeg ved ikke hvad der går af mig for tiden.. men jeg er bare ekstra sensitiv.. sådan rigtig tude agtigt type.. og nu hvor det her er en pige-blog.. kan jeg godt fortælle at jeg liiiige har haft min mens. så det kunne være lidt eftervirkning af det.. men alligevel – stadig altså!?
I så også mit indlæg igår.. mega emotionelt.. hmm

Det kan være jeg bare skal op og få trænet lidt så jeg kan få sat gang i noget testorteron i denne her tydeligvis for østrogenrige krop!

DSC_6854DSC_6855 DSC_6856 DSC_6857 DSC_6859 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silke for slik