ELLE Style Awards 2015

Photoshoot palads

Hej piger ♡

Her er nogle af de længe ventede billeder fra photoshootet fra den smukke Patriciervilla lige i mit nabolag.
Jeg er iført den smukkeste kjole fra Rabens Saloner som kan købes hos Butik Bettina Beltner i Lyngby. Den kommer i sort, armygrøn og creme. Alle hver i sær super skønne!
Den sorte formåede dog virkelig at fremhæve den smule farve jeg nu engang har :)
Jeg havde sat nogle af mine Flash Tattoos på fra udgaven ‘Child of Wild – find dem her – de står så godt til det helt sorte ♡ De holdte helt til midten af ugen efter, meget flot :)

I dag har jeg haft fri så jeg har sovet længe og bare hygget i sengen. Det var skønt og noget jeg bare havde brug for. Det gør tit at jeg pludselig bliver helt frisk og motiveret da jeg så føler at jeg har spildt en masse tid :) Så jeg fik rengjort hele mit badeværelse – tømt skabet der og sorteret og smidt ud, så det er super organiseret og overskueligt. Helt skønt!

Det samme gjalt køkkenet – hvor jeg endelig fået ryddet ud i min snackskab.. eller når-gæster-kommer-forbi skab :’) Så jeg har organiseret det i chokolade, raw, slik og tapas :)
Det er dejligt fordi sådan nogle ting går og irriterer mig i dagligdagen så jeg ved det er sådan nogle ting jeg skal få gjort bugt med først, så det giver ro i sindet. ♡

Det er oftes de små ting der fylder mest i hovedet – læste jeg den anden dag på et billede på facebook.. meget vist er rigtigt.. så derfor inden jeg begiver mig ud i at ordne ting i hjemmet sørger jeg for at tænke mig ordenligt om og huske på de ting jeg ofte tænker på og sidenhen irriterer mig ikke er ordnet. Når det er ordnet giver jeg mig selv frie tøjler og så er det typisk at jeg går i gang med alt på engang og så bliver afslutningen rigtig lang!
Men jeg får ordnet det hele og det er det vigtigste!

Nåede sågar også at sidde ude i solen og nyde det skønne vejr, som jeg ofte står og misunder på arbejdet. Så det har været en helt skøn og produktiv fridag. ♡
Nu skal jeg ud med min mor og kigge på ny sofa til sommerhuset, vi har længe snakket om at få en der var større en 3-personers og nu er vi falder over en der er større og med chaiselong.. det ville jo være perfekt når vi typisk er omkring 5 personer i sommerhuset.

Husk på søndag er mors dag – så det er om at få bestilt en lækker skønhedsbehandling, eller et bord til en lækker middag / brunch eller købt noget Chanel ♡

DSC_6662 DSC_6663 DSC_6715 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE Style Awards 2015