Outfit

Ma M

Hej piger ♡

Jeg har altså lagt mig i seng da jeg simpelthen er så udmattet efter en lang dag.
Vi har været oppe og stemme her til aften som vi sammen gør, mine forældre og jeg, efter vi har spist middag. Det er meget hyggeligt da der er gået tradition i det :)
Jeg tør godt sige at jeg stemmer blåt.. og det har jeg altid gjort – hihih de 2 gange jeg har stemt :o)

Jeg er så spændt og ville ønske jeg var frisk nok til at følge med til sent ud på aftenen, men det holder jeg bare ikke til i dag. + jeg prioriterer min søvn i forhold til at jeg skal være 9,5 time på arbejde i morgen :o)

Der sker en masse spændende for tiden, som jeg stadig må holde tæt, men ingen længe for i det hele at vide ♡

I går var jeg ude og spise på Sticks med Caro, vi ville ellers finde på noget andet end vi plejer.. meeeeen Sticks er bare så hyggeligt og man får sådan en oplevelse ud af det – så vi kunne ikke lade vær :) hihihi
Som sædvanlig bestilte jeg for meget, så jeg havde en skøn doggy-bag med som jeg har kunne nyde i dag til frokost på arbejdet (y)

Jeg lovede jer at vise jer den kjole jeg skrev om i et forrigt indlæg, fra Pre-sale’et i søndags i Illum. Der faldt jeg over denne smukke, med stort S, Malene Birger kreation.. Jeg dånede! Savlede og nær besvimmede da jeg fik den på. Selv min mor blev tavs fordi hun vidste der ingen vej tilbage var, end til kassen.. Bum.
Den er guddommelig og jeg glæder mig sådan til at have den på ved lejlighed. Min mors 60-års har jeg forestillet mig eller en pæn sommerfest :) ♡
Jeg faldt naturligvis særligt for designet for oven og den dybe udskæring som jeg synes klæder lange kjoler helt ekseptionelt godt!
Farven synes jeg også er tilpas rolig til at den ikke bliver for fin, nu hvor det er en lang kjole.

DSC_7062 DSC_7063 DSC_7067 xoxoxoxo5

1

  • Christina

    Hold nu op hvor er den bare smuk sødeste Camilla, den kan jeg godt forstå du måtte eje :heart_eyes: Glæder mig til at se den anden kjole du har skrevet så meget om :grinning:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit