Steve Madden

Outfit

Hej piger ♡

Jeg har haft fri i dag hvilket har gjort at jeg har kunne nå en masse praktisk. Super dejligt, fordi så er det ikke noget jeg skal gå og tænke på ugen igennem :)
Selvom det er min fridag og jeg sådan set kunne gøre hvad jeg havde lyst til så gør jeg det ikke. Mine forældre har lige fået lavet nyt køkken og det har betydet at det gamle skulle tømmes, sorteres og rives ned. Så i dag har min far og jeg været på genbrugsstationen 2 gange med traileren fyldt med køkken :)
Men jeg mindes altid om hvor meget det hårde arbejde er værd når jeg ser glæden og lettelsen i min mors øjne. Og i sidste ende er det bare god motion og frisk luft :)

Jeg måtte vise jer dette outfit jeg havde på den anden dag. De to overdele er fra DAY og leggingsene fra H&M – den gode blanding af dyrt og billigt :)
Blondetoppen jeg har på inderst er marineblå – en farve jeg sjældent bruger, men til denne sarte rosa og den neutrale sort kunne jeg få den til at fungere for mig ♡

DSC_7045
DSC_7048 DSC_7049 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Steve Madden