Bolig, mad og design

Come fly with me

Godmorgen søde piger ♡

Jeg kom lidt sent hjem i går så jeg nåede ikke at få skrevet til jer. Jeg var nemlig hos Caroline og se hendes nye lejlighed. ♡ Den er simpelhen så fin og anderledes opbygget – den har virkelig sit eget særpræg :) Derudover har Caroline og hendes søster den mest fantastiske stil så man føler sig hurtigt hjemme og bliver sågar også helt fascineret :) ♡

I lørdags da jeg var på café Norden med Vivian tog jeg lige et smut i Illum og faldt over en ting som jeg længe har ønsket mig men været for nærig til at købe :)

Det er denne smukke kuffert som endelig var sat ned med 25% så derfor tillod jeg mig selv at hapse den med hjem! Who wouldn’t når den har floreret så længe i hovedet :)
Den er lavet er skind og har de fineste hardware detaljer, desuden har den fire hjul som jeg mener er et must for kufferter nu til dags så du let og elegant kan køre med den ved din side i stedet for at trække den bag dig.
Det er en kabine kuffert og det er faktisk det jeg bruger oftest når jeg er ude og rejse.
Jeg er ret berejst og har pakket kufferter hvad der føles af 100 omgange så jeg ved godt hvad der er nødvendig og hvad der bare er tryghed.

Håber sådan jeg får brug for den snart.. hihihi min mor luftede forleden at hun savnede Århus og at hun så at vi snart tog et weekend smut dertil… Oh yes mama! I’m ready! :o) ♡

DSC_7515 DSC_7517 DSC_7519 DSC_7521 DSC_7522 xoxoxoxo5

2

  • Christina

    Waaauuuwww den er godt nok fed, den kan jeg godt forstå du måtte have med hjem :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig, mad og design