Zzunday

Tenerife Pearl

Hej piger ♡

Jeg ligger herhjemme mega syg og det er virkelig slemt.. puha det er længe siden at jeg har haft det så dårligt..
Jeg tog til lægen i dag og blev podet i halsen, sådan en tjek for om man har halsbetændelse. Og ganske rigtigt, det havde jeg naturligvis.. og den art som skal behandles med penicillin.. har fået for 10 dage fordi det ikke er så forfærdelig længe siden jeg havde det sidst og derfor tror hun at jeg ikke fik dræbt alle bakterierne sidst så det igen “bare” er blusset op..
Kæmpe blus må jeg sige! Puha :(

Noget jeg kan trøste mig med er det skønne-skønne armbånd som jeg fik af min svigerinde og familien da de var afsted på ferie i efterårsferien. Det er så smukt og jeg er simpelthen så glad for det da det lige er mig og så står der JOY på. Sødt og symbolsk og et jeg vil gå med hele tiden. Det betyder meget at få så fine gaver fra mine familie medlemmer, de kender mig bare så godt og så rør det mig ekstra meget når det lige netop er dem der har udvalgt det ♡
Er det ikke bare fint?

Jeg ligger og propper mig med kiwi og passionsfrugt + piller i form af c-vitamin, magnesium, multivitamin osv… håber virkelig snart at være god igen!

Dejlig dag til jer piger ♡

– Pssst – tænkte om vi ikke skulle lave en spørgerunde snart?
I så fald hvis I er friske på det så send mig en masse spørgsmål I ønsker svar på og så lover jeg at besvare dem alle i et uddybet indlæg eller i en video.
Kommer an på hvor hurtigt jeg bliver frisk igen ♡

DSC_7559 DSC_7562 DSC_7563 DSC_7564 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zzunday