Vlog

Julet

Godaften søde piger ♡

Nu ligger jeg i sengen og er klar til at vise jer lidt billeder fra min hyggelige aften med Sus igår.
Efter min arbejdsdag i butikken som strålede fuldstændig kunne jeg ikke lade være at lade mig friste og købe “lidt” med hjem :) Vi holdte jo julehygge i butikken i lørdags og jeg siger jer at der var julehyggeligt! wauw!
Jeg kom simpelthen så meget i julestemning, med al den duft af gran, gløgg og stearinlys. Det var bare så gennemført. Jeg fyldte to poser og satte farten op da jeg skulle hjem fordi nu skulle hytten have en omgang!
Og det fik den, jeg er så småt klar til december, på trods af at vi “kun” er i midten af november.. men jeg kender tiden og tiden kender mig – og vupsi! så er det midten af december og jeg har ikke rørt hverken gran eller en pebernød…
Men sådan er det ikke i år – jeg er velforberedt! Jeg vil ikke lide under stress i år og bare lade julen løbe forbi fordi man er begravet i forberedelse og juleindkøb.
Nono.. jeg er så forberedt i år at jeg kun mangler enkelte julegaver og det giver mig sådan en ro fordi det betyder at jeg kan fordybe mig i de sidste gaver jeg mangler, så det ikke bliver noget tankeløst udvalgt.

Det er jeg så glad for at jeg har haft planlagt at gøre sådan her fordi det giver mig sådan et overblik og ro i sjælen over at jeg er klar til julen og den bare kan komme an :)

Nå men det jeg købte i går i L’Unica blev to store stager fra Cozyroom som bærer bloklys.
Bloklysene købte jeg i den mørkeste grå som vi har.
Derudover købte jeg et sødt lille juletræ som er dekoreret med lidt i en sød potte.
Købte også 2 søde glas koglekugler som jeg har lagt på fadet og en glas vase som de resterende overlevende roser er tilbage i :)
Samt en krukke fra Cozyroom som jeg endnu ikke helt har fundet en plads til.. det er den I kan se i baggrunden :o)

og så købte jeg en lille julet gave til Sus som er et dekorativt træhjerte og en glas koglekugle :) ♡

Jeg serverede æbleskiver i det høje julehumør jeg var i, og lavede chailatte dertil – så det ikke kunne blive mere sødt! … eller nå jo.. også jødekager :o) hihihih

Dejligt! Jeg elsker denne tid og hvor kom det pludseligt til mig at jeg har savnet den og glæder mig til den starter. Det er sådan en kærligheds tid fyldt med ønsker, magi, glæde og taknemmelighed. Ihh jeg klapper i mine hænder!

Nogle af Jer synes måske det er for tidligt.. og sådan har jeg det normalt også.. men lige i år har jeg bare brug for at julen kommer lidt hurtigt fra start :) ♡

DSC_7614 DSC_7618 DSC_7621 DSC_7622 DSC_7623 DSC_7624 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vlog