Ingefærshots

Pleasure

Hej søde piger ♡

Jeg har ikke kunne komme til at blogge pga. pladsmangel på min computer.. og det har drillet længe nu, så jeg tager den med under armen og med hjem til min storebror i morgen formiddag og så får vi nulstillet den.. for jeg har ikke særlig mange billeder på den – som kan være det eneste jeg fylder den med.. så det giver ikke mening. Jeg har virkelig brug for at starte forfra med den :)
Så det bliver dejlig nemt fra nu af! Det altid godt at få renset lidt ud :o)

I går aftes havde jeg min dejlige veninde på besøg, Maria ♡
Jeg havde gjort klar med te, saftevand, kanelgifler og vindruer.. Lidt sunde muligheder og lidt til den søde tand.. det er en god balance, da det giver flere muligheder og samtidig kan tilfredsstille.
Det betyder meget for mig at hygge om mine veninder, og at vi også kan have hyggelige stunder hjemme og ikke altid ude til eksklusive middage. Der skal være en balance også bare for vores alles pengepungsskyld :)

Ved godt saftevanden og giflerne måske var et overkill, men jeg synes det var så sødt og sjovt og samtidigt super barnligt på en humoristisk måde. Det godt med lidt forandring engang i mellem – og så er det vel weekend lige om hjørnet :)

I aften skal jeg i biografen og se 007 i vores nye biograf i Herlev. Det glæder jeg mig meget til :) det er jo blevet så fancy at man kan lægge ned under hele filmen.. sikken en luksus at kunne smide stængerne op på den måde og så samtidigt blive underholdt! :o)

DSC_7567 DSC_7570 DSC_7571 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingefærshots