Hummer til live

Weekend i billeder

Hej søde piger ♡

Min weekend er først rigtig stoppet nu. Jeg har nemlig haft fri i dag og i og med jeg var på arbejde lørdag så talte den dag ikke.. så min mandag blev til min søndag :)
Der har været fuld drøn på som jeg også fortalte Jer at der ville blive, men alt er gået som smurt så det er dejligt. ♡
Jeg startede jo weekenden ud med julefrokost med butik Bettina Beltner teamet. Jeg var lidt i tvivl om outfit men jeg endte med det ‘nude’ som I kan se billede af her under.
Det altid sjov at være sammen med sine kollegaer uden for butikken til sådanne privat arrangementer – det er en dejlig tradition når det trods alt er med mennekser man går op og ned af hver dag.
Jeg sov længe søndag og skulle ind til byen i Folketeatret kl.13  for at se et julestykke med min fars side af familien. Det var så hyggeligt og fint at samles så mange – min onkel havde stort set købt en hel række – så mange var vi :o)
Derefter skulle jeg videre til Jyllinge hvor jeg skulle spise med min familie og endte også med at overnatte der da stormen Gorm jo gik helt amok! Det blev helt spontant men jeg lånte bare gæsteværelset og det var super hyggeligt at vågne ved at mine nevøer kom ind til mig. De er såååå søde! ihh altså! ♡

Så kørte jeg faktisk hjem i seng og holdte søndag :o) på trods af at det var mandag, men ikke længe efter gik jeg igang med rengøring både hos mig selv og senere inde hos mine forældre så jeg kunne overraske min mor. Det elsker jeg fordi jeg ved hun sådan værdsætter det. SÅ jeg pyntede op til jul og vaskede gulve osv osv. Super fint! ♡

Her til aften har jeg siddet og pakket julegaver ind. Jeg har 14 elskede mennesker på min liste i år – så det er videre omfattende og det gælder virkelig om at holde styr på alle de pakker. Men jeg er nået så langt og mangler sådan set kun til min far, men jeg ved hvad han skal have så det er okay. ♡
Jeg vil så gerne nyde december i år og ikke have nået julestress. SÅ jo flere gaver jeg bliver færdig med og sat til og fra kort på dest0 mere lettet bliver jeg.
Gaverne jeg har pakket ind i dag er til mine veninder, som jeg har taget billede af i bunden, det er nogle fine pakker med vidt forskelligt indhold naturligvis da hver og én af mine veninder er unikke. Glæder mig sådan til juleaften! ♡

IMG_1884 IMG_1885 IMG_1886 IMG_1914 IMG_1921 IMG_1926 IMG_1937 IMG_1945 IMG_1972 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummer til live