The greatest gift - family

All-american

Hej piger ♡

I dag er vi hvad vi selv kalder ‘tidligt oppe’ :o)
Kl er 9 og vi har voret store årlige julefrokost. Min kusine skulle i bad her til morgen og ordne hår hvilket åbenbart tager lang tid – os kvinder :)

Jeg har ikke fået vist jer billeder af mit nye sengeliv :)
Jeg har lavet den all-american som jeg kalder det da det minder mig om alle de gange jeg har været i USA hvor vi altid har sovet på disse aflange puder. Og det har aldrig bare været én nærig pude.. nej nej altid 2 eller 3 af dem!
Det har jeg altid synes var luksus.♡ Kæmpe aflange puder som gjorde at du aldrig skulle rykke rundt på den da du jo altid lå på puden ligegyldigt hvor mange gange du vendte og drejede dig. Så jeg har altid vidst jeg selv gerne ville lave det herhjemme.. men det er ikke altid sådan lige at man kan vægte 4 puder højest i ens liv.

Men så kom dagen hvor jeg gjorde rent på min fars værelse og der spottede jeg pludselig den mest perfekte aflange amerikanske pude :)
Jeg gik fluks ind til ham i stuen og spurgte hvor han havde anskaffet sig sådan en perfekt pude henne. Han kiggede på den med foragt og sagde at den var tåbelig til hans behov så jeg kunne bare snuppe den.
Weee – det næste blev så at jeg forklarede mine forældre mit all-american projekt og min far var glad for at kunne så frøet så han ville også gerne afslutte projektet.
Søde far! ♡
Så vi tog i Jysk hvor disse perfekte puder var og smukt hvidt pudebetræk.
I Jysk koster puderne pr. stk. 149,- men jeg så i H&M Home kan man også få dem dog lidt mindre høje til 139,- Pudebetrækket er dog billigst i Jysk.
Normalt handler jeg ikke forfærdelig meget i Jysk da jeg har set hvordan sengetøj/ håndklæder og andet billigt stof bliver produceret: og det er ganske enkelt forfærdeligt.. Folk der træder i afblegningsbade og ungarbejdere.. bare for at vi kan få den billigste pris her oppe i det rige skandinavien.. Pinligt!

Nå sorry… hm.
Så jeg gik ud af Jysk med en kæmpe sæk med puder på ryggen og glædede mig til at opfylde min ønske om en all-american bed.

Jeg har været så glad for det og sover så skønt på de aflange puder. Det er sådan en luksus og særligt nu hvor jeg læner mig op af to af dem føles det som en drøm! :)
Sikken en luksus! ♡

Jeg har dog beholdt 2 ud af mine 4 gamle dunpuder, men det er mest for at kunne beholde  det matchende pudebetræk til dynebetrækket. Det giver en god balance og så kan man iøvrigt heller ikke få for mange puder! :o)
Jeg tror på at himlen er fyldt med puder! ♡

DSC_7807 DSC_7808 DSC_7810 DSC_7814 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The greatest gift - family