Adventsgaver

Creme

Hej piger ♡

Denne skønne bh snublede jeg over for en lille uge siden da jeg skulle have steam-washet min bil i Lyngby Storcenter. Jeg havde været så uheldig.. eller måske er det ret selvforskyldt da jeg havde ventet med at fjerne min chailatte i tide.. så den nåede at stå i min bil så længe at jeg glemte den i min kopholder som er mellem sæderne men lidt længere bagud. Så da jeg skulle have fat i noget bag mit sæde vælter der gammel chailatte ud i bilen……. Skønno med stort S!
Så min bil har bare ikke duftet godt som den ellers plejer.. Det har decideret været ubehageligt og køre i min elskede Bil’lis ♡
Men så huskede jeg på at min kære Caro fortalte mig om Steam-Wash, hvordan at man for 500,- kan få gennem renset sin bil indvendigt med damp og rens og diverse dufte. Det er ligefør de sidder med vatpinde og renser dit luftanlæg :o)
Ultra clean blev den i hvert fald og det er så dejligt! Fik sågar ekstra duft’træ med til at hænge op i bilen, så der ingen duftgener er.

Nå men mens min bil var til ‘rens’ måtte jeg fordrive tid i Lyngby Center og det endte med jeg gik i Pieces hvor denne skønhed hang lige da jeg kom ind.
Jeg har den i sort og er super glad for dén men… creme..! Weee
Den koster jo intet mindre end 129,- så haps, sagde det!

Jeg købte den i small men har måtte bytte den til xsmall i dag da den sad lidt løst.. Ekspedienten advarede mig godt da jeg købte den at ‘den var meget stor i størrelsen’ men ikke så stort troede jeg. Hold da op!
Nå men nu er den i hus og jeg er glad. Jeg har illustreret hvordan jeg vil bruge den med to forskellige overdele. Med den hvide jakke tænker jeg til en tur i byen eller julefrokost og den sorte top der tænker jeg til hverdag, med et par jeans eller skindleggings.
Mums! Elsker at bryde alt det sorte med så feminin en farve som creme ♡

DSC_7763 DSC_7764 DSC_7768 DSC_7770 DSC_7775 DSC_7778 xoxoxoxo5

1

  • Smuksakken

    Den BH er simpelthen så super fin! Tror jeg er nødt til at smutte i Pieces senere i dag <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsgaver