Remix

Outfit KK ok?

Hej piger ♡

I morgen er dagen hvor jeg kører til lufthavnen direkte efter arbejde for at hente min skønne familie fra Polen ♡
Jeg glæder mig som sædvanlig som et lille barn! Jeg er mega forberedt og alting går bare lidt nemmere disse dage fordi jeg ved min kusine og jeg forenes!
Tak skæbne da!

Hun og min moster bliver til d. 3. hvilken betyder jeg både får æren af at holde julen og nytår i selskab med dem. Jeg er evigt taknemmelig at vi samles så mange i familie – og så på kryds og tværs af lande. ♡

Jeg sidder her i sengen og hører Adele’s ‘Hello’ og ‘Someone like you’ på repeat.. Det at året er ved at være omme er lidt tungt og jeg bliver helt sentimental af den grund. Det er som om man siger farvel til emner.. ting skal lægges bag sig og man skal videre ind i et helt nyt år. Puha og ja så er Adele’s sange bare så rørende – man kan virkelig mærke hendes smerte og dybeste følelser der har måtte være og er.
Apropos Adele så viser DR3 i morgen aften én af hendes koncerter. Jeg har sat mit tv til at optage, for det er noget jeg også vil se på repeat på et tidspunkt :o)

Nå men noget jeg bruger på repeat for tiden er denne skønne sag fra H&M, som minder mig dejligt meget om KK – Kim Kardashian og hendes revolutionerede prægning af moden dette år. Hold da op det tog fart og måske taget lidt overhånd i virkeligheden.. men whatever, jeg elsker den elegante stil med det sexede touch.
Jeg købte den forleden og den ligger til 349,- ♡
Dertil havde jeg mine ynglings leggings på men i grøn og så min ‘Mathilde Gøhler’ turtleneck nude sag :o)

DSC_7722 DSC_7723 DSC_7815 DSC_7820 DSC_7821 xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Remix