All-american

Pink Polaroid

Hej søde piger ♡

I går holdte den 2. juledag med julefrokost og juleaften vol. ll :o)
Det var simpelthen så hyggeligt – vi var nemlig samlet min storebror, min svingerinde og nevøer og min onkel samt min familie fra Polen naturligvis.
Vi spiste godt, og alligevel var der mad tilbage.. massere..
Først omkring kl. 18 begyndte vi at pakke gaver op på trods af at at vi begyndte at spise kl. 13:30. Men vi giver os god tid til det hele :)

Pga i år var året hvor min storebror holdte jul med sin kone. Måtte vi afholde en vol ll juleaften og det blev så 2. juledag. Sidste sidste år gjorde vi det den 23. men pludselig blev der bare rigtig meget i rigtig mange dage i træk.
Så det her fungede perfekt ♡

Massere af gaver igen som mine små nevøer slet ikke kunne holde sig fra.. det gik så hurtigt.. jeg ved ikke hvad der er for et mærkeligt instinkt/syndrom whatever som gør at vi er så griske og utaknemmelige som børn hvad gaver angår.. handler det bare om at det er sjovt at pakke noget ud som man ikke ved hvad er?
Det er mig et evigt spørgsmål tror jeg..

Nå men jeg fik et fantastisk gave af min storebror og familien, som er det unik, limited edition polaroid ’88 600 cool cam pink! Så ypper fedt og så mega retro som det kan blive!
Et polaroid kamera som kun blev produceret i 1988 i denne særlige lyserøde og grå farve.
Det er så unikt og der findes ganske få af dem på markedet. – Kelly Taylor fra 90210 har et som man kan se i serien på nogle tidspunkter :o)

Jeg er så mega glad for og har lææææænge godt kunne tænke mig et… men har enten tænkte det sikkert var super dyrt eller umuligt at støve op fordi det er sådan en gammel opfindelse!
Men min storebror har lyttet og mine bønner er blevet hørt!
Wee jeg er flyvende! Jeg har simpelthen fået så lækre gaver i år og det her var bare prikken over i’et :) ♡

Nå men i dag skal vi men garanti ud og ‘se os lidt omkring’.. hvilket betyder shoppe :o)
Hihih glæder mig til at komme lidt ud og ‘face’ virkeligheden :)
il_570xN.892217317_3nli

il_570xN.892458034_m1f3il_570xN.892217321_flmb
IMG_2877
xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All-american