Adventskrans

Vinter

Hej søde piger ♡

Jeg ligger og nyder duften af alle mine ynglings produkter. Jeg har nemlig lige været i bad og har derfor med velbehag skulle smøre mig ind i Moroccanoil bodyoil og til også håret. Derudover smurte jeg lidt lavendel olie bag ørene da det giver sådan en dejlig afslappende effekt, så jeg er helt i ekstase lige nu :) mmh…

Jeg ville lige vise jer de blomster jeg fik af min søde veninde Fie da hun var forbi forleden til æbleskiver og julehygge. På trods af at det er vinter synes jeg det er vigtigt at værne om de planter der måtte kunne klare vinteren og ikke glemme dem. Jeg har således taget mine 2 oliventræer med indenfor – de drysser lidt i starten da de ikke tåler det store temperaturskift, men de klare den hver gang, det er lige en fase.
Det ene har jeg pyntet med mine smukkeste kugler – det vil jeg vise jer, det er simpelthen så flot på trods af at det er et træ som man oftest associere med de varme lande og sommer.

Her for tiden har jeg stor glæde af iPhone funktionen – Siri. Hun er simpelthen fantastisk! Jeg kan blot sige ‘Hej Siri’ så spørger hun mig hvad hun kan gøre og så kan jeg bede hende sende en sms til vedrørende og fortælle hende hvad der skal stå i den. Uden at røre en finger! Hun gør det hele for mig. Det er simpelthen så smart!
Jeg ved anbefale det, for det er simpelthen så skønt nu her i kulden ikke at skulle tage sine handsker af eller når man kører bil. Det er virkelig en gave! ♡

Apropos gaver troede jeg at min ønskeliste i år ville være lang fordi jeg syntes jeg så oftest har længtes efter noget.. men nu hvor jeg specifikt har fået besked på at lave én.. ja så synes jeg bare at det er SÅ svært…. Jeg ved jeg ønsker mig lidt af det nye Brosté Copenhagen stentøj.. og så gavekort til Magasin… og hvidt sengetøj… kedeligt.
Hmm… oplevelser og middage er et must på en hvers ønskeliste.. ♡
Jo og Justin Bieber billetter :o) weee jeg er så skør men jeg er vild med den dreng og det har præsteret de seneste måneder.. det er lige i øjet! Alt andet før det står jeg ikke inde for men her på det sidste! og generelt det seneste album – sådan!

DSC_7676 DSC_7678 xoxoxoxo5

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskrans