Love through nature

Kate von D

Hej søde piger ♡

Jeg har haft en dejlig aften hvor jeg har fået nået en masse praktisk som jeg ellers ikke troede jeg ville få ordnet i dag. Samt haft den skønneste telefonsamtale med min veninde i mens, så det er så dejligt. Forinden det nåede jeg i føtex med min far for at handle lidt og det gjorde vi så sandelig så min køleskab er fyldt med en masse lækkert – hvilket jeg virkelig vægter højt lige nu da jeg nødigt på svække mit immunforsvar yderligt i denne forfærdelige kulde!
Jeg ligner – jeg ved ikke hvad – for tiden.. det er simpelthen så pinligt! Jeg har min glimmer Moon Boots på til min kæmpe Canadian Goose som jeg ikke just træder rundt i med største stolthed … men den er simpelthen så varm! – det må man give den trods alt.

Nå men noget som kunne få mig til at føle mig en smule smukkere er denne nye palette jeg har bestilt over nettet.
Jeg har ikke gjort mig så meget i contouring endnu men jeg glæder mig meget til at udforske det univers. Jeg synes det er meget spændende og noget en hver kvinde burde sætte sig lidt ind i – for man kan virkelig få skulptureret sit ansigt som man vil så man glemmer alt om diverse ansigtoperationer! – hvis man måtte have det :o)

Så den åbnede jeg her til morgen og legede lidt med og det gik så sandelig overraskende godt. Så det var dejligt – kender I det når man får noget ny make up og så er farven forkert eller anderledes end hvad man plejer og så er det bare svært at rette op på igen…
Sådan gik det heldigvis ikke i dag. ♡
Det der er så fantastisk ved denne palette er at det er pudder og ikke den cremede contour palette som eller er mest moderne/promoveret lige nu.
Min skønne veninde/ beauty ekspert uden lige, Susanne ♡, fortalte at det er noget svært hvis man ikke er vant til ‘sculpture’ ens ansigt. Og hele ‘blende’ delen er meeeeget vigtigt – så er der virkelig noget at få styr på først før man begynde at bevæge sig uden for med sit contour’ede ansigt :o)
Nå, så derfor da hun anbefalede mig denne, måtte jeg jo prøve mig ud med disse nye moderne makeup metoder. ♡

Jeg blev særligt glad for de to farver længst til venstre. Den lyse lysner jeg med under øjet og under øjenbrynet samt mellem øjenbrynene og panden og lidt over overlæben.
Den mørke bruger jeg aller sidst når jeg ønsker at ‘skarpe’ mine kindben og samt oppe langs hårgrænsen og kæben.

Jeg vise jer det hele min kommende makeup video!♡

DSC_8085DSC_8088 DSC_8089 DSC_8090 DSC_8092
xoxoxoxo5

2

  • Sanne

    Jeg glæder mig allerede til videoen! :)
    Jeg synes også det er så godt at man kan skulpturere sin ansigt. Det gør så meget når man ser videoerne. Jeg har også tænkt at starte ud med en pudder pallette. Det andet skal man nok øve længe på. Glæder mig til at se din video :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love through nature