New year's nails

Love through nature

Hej piger ♡

For enkelte timer siden kørte jeg min familie til lufthavnen og skulle desværre sige farvel for nu. Mega sørgeligt og jeg har siden da ikke kunne finde mig til rette.. Ret rastløst.
Da jeg blev spurgt om at tage en vagt i morgen så jeg glædeligt ja, da jeg vidste det ville samle mig til sammen og minde mig om hverdagens strabadser og at livet helt af sig selv kører videre… om man vil det eller ej :)

Min mor var så sød at sætte et plaster på såret men nogle fine langstilkede roser. Jeg har lavet lækkert lunt blomster vand til dem så jeg glæder mig til at se dem i morgen når jeg vågner at de er sprunget ud. ♡

Lige nu sidder jeg med en kop te og nyder stilheden og freden med en kop te. Det er et must sådan en søndag før ugen begynder. Desuden får vi gæster i aften til middag så jeg skal ind om lidt og hjælpe med rengøring og maden. Så måske særligt også derfor sidder jeg ekstra solidt og blødt lige nu og nyder det :’)

Håber I har haft en dejlig jul og skønt nytår – for nu begynder det! ♡

DSC_8080 DSC_8082 DSC_8084
xoxoxoxo5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New year's nails