Sprinkle

New year’s beauty

Hej piger ♡

Havde tænkt mig at lave en video af min make up som jeg lagde i går til nytårs aften. Men pludselig gik al tiden med at forberede middag og pynt i huset, så jeg nåede det desværre ikke. Men der kommer en snarest ♡

Til gengæld har jeg nogle billeder af den endelige makeup og mit outfit til jer.
Jeg var så heldig at få en smuk hvid kjole i julegave af min veninde.♡ Så den vidste jeg bare jeg skulle have på – jeg holder virkelig af at have noget nyt på nytårsaften :o)
At kjolen er så simpel hvid gav mig al mulighed for at spice det hele op med guld, glimmer og diverse ekstra effekter.

Guld øjenskyggen er min elskede MAC pigment guld glimmer som jeg skrev om den anden dag samt alle hendes søstre :’)
Jeg vil dog sige at jeg vil ikke kunne have gjort det uden Urban Decays eyeshadow primer som gjorde at glimmeret sad snor lige hele aftenen og var der hele natten :) Super fedt og uundværligt når man har med løst glitter at gøre.
Den anden meget essentielle faktor har været min nye Urban Decay fitting spray som, som sædvanlig har holdt på min makeup – særligt da vi stod i støvregnen og så på fyrværkeri. Det er den I kan se til venstre på billedet.

Nå men ferien er ved at nå sin ende…
Min kusine og moster rejser hjem på søndag.. de skal være i lufthavnen kl 13.. og det glæder jeg mig slet ikke til. Jeg kunne have min kusine boende her forevigt!
Vi hygger så meget og laver ALT sammen og har generelt bare et rigtig godt flow sammen.. buuh :(
Men sådan er det jo – og derfor er jeg glad for at vi har haft så skønne dage og alt er gået som det skulle og har nået det vi skulle ; så som tivoli, shopping inde i byen, spise hos min bror i Jyllinge osv. Så alt er i orden! ♡

En makeup video er lige på trapperne til jer ♡

DSC_7923 IMG_2998 IMG_3016 IMG_3023 IMG_3085 xoxoxoxo5

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprinkle