New year's beauty

New year’s nails

Hej søde piger ♡

Håber I havde det bedste nytår ♡
Det havde vi herhjemme i familien i hvert fald. – i morgen rejser min familie fra Polen dog og det er ganske sørgeligt.. For nu går der igen omkring et halvt års tid før vi ser hinanden.. Buh. Sådan har det altid været, men alligevel er det ikke til at vænne sig til.
Bøv.
Nå men her til aften havde vi til gengæld en rigtig hyggelig ‘sidste-aften-middag’ hvor efter vi tog til min mors veninde og spiste dessert. Super hyggeligt.
Min kusine giver mig så meget energi, det er ret svært at forklare men jeg kan bare så meget mere når hun er omkring. Jeg fløj rundt her til aften og ryddede op i mine skabe i køkkenet.. mega underligt at gøre kl 22 om aftenen men lysten var der mens hun pakkede sin kuffert færdig. Det er sjovt at se hvilken indflydelse vi har på hinanden.
Den har altid kun været på positiv og det er så dejligt ♡

Nå men jeg har de seneste dage rendt rundt med hvide negle :o)
Det lyder hammer underligt men det er rigtig nok. Efter jeg fik min hvide nytårs kjole i julegave har jeg haft en vanvittig lyst til hvid neglelak.
Så jeg købte en i tirsdags på 50% i Matas og finder ud af den har den bedste dækkeevne og lækreste pensel til at påføre med. Fantastisk!
Dertil lavede jeg guld ringefingre da det skulle matche mit outfits guld elementer :)

Jeg har hverken samvittighed til at betale for at få lavet negle eller tid til det så det passer mig så fint selv at lave dem. Jeg hygger mig med det og får dem lavet præcis som jeg har lyst, det synes jeg er en gave :) ♡

DSC_7930 DSC_7931 xoxoxoxo5

2

  • Karina

    Hvad er det så for lak duhsr brugt her . De er fine. Godt nytår til dig og dine kære.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den hvide er fra Sally Hansen i serien ‘Gel effekt’ og guld glimmeren er fra Essie :)

      xoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New year's beauty