Come fly with me

Roses before Rome

Hej søde piger ♡

Klokken er mange.. allerede..
Jeg har været ude og spise med min, nu, tidligere chef Elisabeth fra butik L’Unica.
I dag har nemlig været min sidste dag hos butik Bettina Beltner og i sidste uge hos L’Unica, og på symbolsk vis satte vi os og hyggede med en middag her før jeg skal rejse.
Virkelig hyggeligt og så igen en smule vemodigt da jeg har været rigtig glad for det år der er gået og Elisabeth har været så skøn ved mig, hvilket jeg virkelig havde brug for.

Så det betød at jeg kom lidt sent hjem i forhold til jeg ikke har fået pakket færdig eller styr på alt endnu før afrejse.
Vi skal afsted i morgen tidlig kl. 8 men inden da kommer min skønne veninde forbi med morgenmad og åbenbart en lille gave har hun afsløret.. :’) hammer sødt!
Jeg har haft så travlt at jeg har glemt alt om hvor tæt min fødselsdag er.. fødselsdage betyder meget for mig.. jeg fejre dem stort, lige gyldigt alder synes jeg bare det er sådan en højtidig dag!

Nå men jeg er bare ikke så forberedt på min egen som er på lørdag, men det kommer nok når vi er landet og jeg er andet steds og kan samle mine tanker lidt i Roms aller smukkeste gader. Der skulle være 17 grader lige nu, så det glæder jeg mig virkelig også til at opleve og indånde.

Denne smukke buket fik jeg fra min anden, nu, tidligere chef Bettina Beltner der kom forbi butikken i dag. Virkelig betænksomt og så er den bare lige mig, lyserøder roser, stjerneskærm
– enkel og feminin.. – som temaet for min butik :’) ♡

I kan følge med på turen til Rom på Instagram: Crosted
Snapchat: camrosted

♡♡♡

DSC_8163DSC_8165 DSC_8166 DSC_8167 Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Come fly with me