V day

Den der virkelighed

Hej søde piger ♡

Dagene flyver afsted i butikken og den flotter sig virkelig med hastige skridt.
Varerene begynder også stille og roligt at trille ind…
– Det sker lige en gang i mellem at jeg må stoppe op og kigge rundt med et smil på læben og lidt ekstra fugtige øjne.. fordi det griber mig engang i mellem – den der virkelighed..
Det er så nemt for mig at gå rundt og ordne alle mine ting på min to-do liste og smække benene op efter en lang dag med hårdt arbejde, men at tænke på at åbne butikken, min helt egen, er så vild at jeg nogle gange lige bliver rusket igennem ved tanken. Det er den smukkeste tanke og jeg glæder mig så vildt meget til dagene op til – når det hele er på plads og man begynder at kunne se hvor jeg virkelig vil hen.

Gaden har været en smule stille pga. vinterferien men alligevel har en hel del stoppet op for at se hvad jeg har sat op på ruden. – Jeg har skrevet lidt om åbningen og butikken for hele tiden at holde gaden opdateret.

Jeg håber på at se Jer i min forretning fra d. 3/3 og høre jeres kommentarer dertil!

I går aftes havde jeg mine elskede gymnasie piger på besøg og jeg hyggede om dem med chokolade fondue og grøn te.
Jeg prøvede at finde på noget lækkert men sammentidligt lidt sundt.. og jeg tror det fungerede meget godt.. man så i hvert fald ikke skyggen af hverken mørk chokolade eller frugt til sidst :o) Succes! Applaus!

Lige for tiden med alt hvad jeg har at se til er det vigtigt for mig at se mine dejlige veninder lige så snart jeg har tid, som oftest er om aftenen til te. Jeg når ikke altid at få planlagt det i god nok tid, som jeg kunne i gamle dage, men det er ganske enkelt fordi mit liv har ændret sig så radikalt. Det er noget både min familie og omgangkreds også skal vende sig til, særligt fordi jeg trods alt stadig har brug for al støtten og kærlighed ♡

Det er sådan en lærerig rejse jeg er igennem lige nu og jeg har lært så mange ting på så ufattelig kort tid at jeg føler jeg allerede har levet 5 år ekstra på de 2 måneder der er gået.

Det er virkelig en gave.. jeg er meget heldig og meget taknemmelig. Tænk at kunne gå i seng med at smil på læben, glad og tilfreds, med en tung krop – hungrende efter genopladning til næste dags udfordringer.
Motivationen er ikke til at slå ud, det er helt fantastisk ♡

Følg med butikken på Facebook : Rosted raw
Instagram Rostedraw

DSC_8233 DSC_8236 DSC_8239 DSC_8240 Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

V day