Roses before Rome

Magnolia

Goddag de damer ♡

Her i weekend fik vi fejret min fødselsdag med familien, med kage og hygge som det hører til. Af den anledning, da jeg kørte forbi en kæmpe planteskole i Birkerød, stoppede jeg op for at se på lidt blomster til hjemmet.
Jeg faldt særligt over disse smukke magnolia grene som lige nu springer ud så fint, i den lækreste lillae farve. Der er mange skud endnu, hvilket glæder mig, da sådan en gren koster 100,- :o)

I weekenden er butikken også blevet malet, der mangler dog en smule endnu, og igår fik vi, 5 mand høj, hentet min disk så den også står klar i butikken. Det er en gammel disk fra 60’erne med special beskåret glas bordplade.

Glæder mig virkelig til at gå igang med indretningen vil jeg sige! puha hvor er der meget at se til med så mange løse ender som man hele tiden skal hænge op på. Men jeg elsker at have alle de bolde i luften og mit drive er stærkere end nogensinde. Utroligt hvor meget motivation kan bærer!

Løbende kommer der en masse indlæg da jeg særligt vil gøre alt for at holde jer opdateret her på bloggen ang butikkens udvikling. Dejligt at se hvor mange der har været inde og kigge på bloggen, trods den lille pause jeg har måtte tage.

Kæmpe kram og kærlighed til jer ♡

DSC_8173 DSC_8174 DSC_8175 DSC_8176 DSC_8185 Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roses before Rome