Soon to be yours

Zarko

Hej piger ♡

Har haft nogle af de sidste indkøbsmøder til efterår/vinter ’16 i dag – som man skal tage stilling til allerede nu. Men det er ikke spor svært, jeg er meget sikker i mit indkøb så det handler faktisk bare om at begrænse sig.
Egentlig bliver butikken først rigtig “hel” og fuldstændig efter mit ønske til august når jeg begynder at få mit udvalgte efterår/vinter ’16 hjem fordi det er noget jeg har kunne vælge i den rigtige sæson.
Butikkens varer som jeg åbner med i marts er varer som jeg har skulle være heldig at leverandører har haft på lager. Men jeg synes jeg har været rigtig heldig og at jeg har fået næsten alt jeg kunne have drømt om. Så jeg er godt tilfreds men også meget spændt fordi jeg har ingen idé om hvordan de forskellige styles vil komplimentere hinanden, men jeg tænker der alligevel bliver en skabt en form for symbiose da det alt sammen er noget jeg selv har udvalgt og kan lide. ♡

Udover det særligt udvalgte tøj så kommer jeg også til at have en smule interiør eksempelvis i form af den vasen som I kan se forneden som jeg har roser i.
Zarkoperfume kommer jeg også til at forhandle og det glæder jeg mig også så meget til da det er mine absolutte ynglings dufte. Han er helt igennem genial! Jeg har 3 af duftene og kan næsten ikke vælge hver morgen, så nogle gange mixer jeg, hvilket jeg ofte får komplimenter for da det bliver en helt unik duft. ♡

DSC_8194 DSC_8196 DSC_8200 DSC_8204 Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soon to be yours