Spa Ni'mat

Beauty routine

Hej søde piger ♡

Jeg ville gennemgå lidt af mit yngllings beauty for Jer.
Min beauty routine er nemlig lavet godt om og blevet opdateret så derfor ville jeg vise Jer med hvad…

MAC med store bogstaver er hvad der kendertegner størstedelen af fylden på mit make-up bord. Jeg har længe været rigtig glad for Ole Henriksens CC-cream i farven medium som foundation, men jeg synes den blev for mørk til min kende lysere vinterhud.. så jeg skulle på jagt efter en ny. Så da min veninde og jeg var inde og spise på Café Norden gik vi derefter ned i den store MAC for at tage et kig.

De er rigtig søde til at hjælpe i MAC og spore sig ind på hvad dit problem og behov er.
Så vi fandt hurtigt den helt rette foundation i den perfekte farve til mig lige nu.
Da min hud har meget brug for fugt skal min foundation ikke være for tynd og “tør” men lidt cremet. Og det har jeg fundet i denne nye foundation i serien Waterweight.
Jeg fik at vide at jeg er bedst i de guligetoner.. hvor andre er gode i de rødlige toner.
Så derfor fik jeg en farve hen imod den skala – jeg synes man skal lade eksperterne vælger for sig da de ved bedst.. jeg tror vi kvinder har tendens til at vælge lige tonen mørkere og så ærger vi os senere. Min farve blev: NC30.

Derudover savnede jeg noget nyt øjenmakeup så min veninde Maria var super behjælpelig og fandt hendes ynglingsfarver til mig som er Brulé og Espresso.
MAC har lavet et smart koncept hvor du kan købe selve hylsteret til øjenskyggerne som gør det billigere pr øjenskygge du køber. Du behøver ikke vælge alle farver på én gang hvis du eksempelvis køber en palette med plads til 9 øjenskygger.
Men jeg valgte ‘kun’ palette-hylster til de to som Maria anbefalede.

Næst gik vi til rouge afdelingen og der søgte jeg også noget nyt og gerne lidt mere rødt/fersken farvet så der foreslog jeg selv en som MAC damen var meget enig i var god til mig. Den hedder Peachtwist og virker meget mere naturlig end meget af det bronze brune som jeg tror de fleste brunetter har tendens til at falde for først.
Men jeg er blevet rigtig glad for den og det er kun meget få dub med børsten der skal til da farven er så hidsig – på den gode måde – og derudover er der lidt glimmer i som gør den perfekt til sommer også.

Udover det som jeg fik købt i MAC bruger jeg altid min highlighter fra MAC i farven Soft & Gentle Mineralize Skinfinish som jeg lægger til aller sidst lige over kindbenet. Den får jeg ofte komplimenter for og det er altid den samme ♡

En ting som jeg rigtig gerne vil komplimentere er min concealer fra Clinique i farven 02 light. Den er så god da den er dejlig tyk og cremet i konsistensen hvilket betyder den er dejlig at fordele men sammentidligt har en utrolig dækkeevne. Det er virkelig en gave i forhold til at man ikke har lyst til at gnubbe og trykke alt for meget på sit øjenparti..
Den er guld værd – og den kan jeg også finde på at bruge langs næseryggen og mellem øjenbrynene for at lysne op.

Penslerne på billedet er nogle gode gamle nogle fra MAC som jeg tog med på billedet for at illustrere at det er mine bedste og at der er noget ved at MAC har så mange pensler.
Jeg er ikke kæmpe pensel mester endnu og jeg burde nok tage mig sammen og investere i nogle flere for at gøre min makeup en tjeneste.. men ja det ligger bare ikke øverst på min liste lige nu :)

Parfumen fra Zarkoperfume som iøvrigt ikke indeholder parfume! :o) sprøjter jeg hver eneste dag bag hvert øre lige efter make-upen som en del at rutinen. Jeg elsker den og forhandler den naturligvis også i butikken.
Der bliver iøvrigt lanceret en ny Zarkoparfume om ikke så længe og jeg glæder mig så meget – jeg har duftet til den og bestilt den hjem. Det bliver super godt! I kan godt glæde Jer! ♡

Håber I kunne bruge mit makeup indlæg til noget. Jeg følte i hvert fald at jeg måtte dele mine erfaringer med Jer da jeg ved jeg selv kan gå og savne inspiration til min beauty rutine engang i mellem.

Dejlig aften til Jer ♡

DSC_8613 DSC_8617 DSC_8618 DSC_8619 DSC_8620 DSC_8621 DSC_8622 DSC_8624 DSC_8625 DSC_8628 Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spa Ni'mat