Weeeekend

Mariah Carey

Hej søde piger ♡

Jeg har været så uheldig at ligge syg siden torsdag aften efter jeg havde været ude og spise med min veninde Jacqueline. Det kom pludselig til mig efter vi havde spist, at der kunne jeg mærke noget i halsen og jeg blev bare ret sløj. Så vi fløj hjem med mig og rigtig nok så udviklede det sig helt vildt over natten med feber og det hele.. Men jeg var på en eller anden måde heldig at kunne ligge hele fredagen da jeg jo skulle i butikken lørdag. Jeg var dog ikke helt på dupperne lørdag.. men det gik som det skulle og alle de hyggelige besøg gjorde bare at jeg glemte sygdommen for en tid. Derudover startede jeg allerede på penicillin fredag morgen fordi jeg ikke ville tage nogle chancer eller trækker noget længere end højst nødvendigt.

Nå men i dag er sidste dag jeg kan sunde mig fordi i morgen begynder en ny uge og en aften med Mariah Carey! Jeg skal nemlig til Mariah Carey koncert og jeg glæder mig mere end nogen anden vil jeg tro… Jeg er simpelthen så stor fan og kan alle hendes tekster.. Det helt vanvittigt. Men hun er også bare stjerne og et utroligt talent der vil noget, altså hun er jo Whitney Houstons erstatning i mine øjne. ♡
Mariah Carey har ikke optrådt i Europa de sidste 13 år så det er altså også bare et fænomen nærmest at hun er på tour nu! Der skal man altså gribe chancen fordi jeg tror nærmest ikke man får den igen!
I år er også bare koncerternes år! Jeg skal til Mariah Carey i morgen, Beyoncé til sommer, og højst sandsynligt også til Chris Brown, og sidst men ikke mindst Justin Bieber til oktober.. wup!

Jeg skal afsted med min helt egen Mariah :o) min veninde Maria som jeg faktisk altid kalder Mariah :o) og vi har planlagt at mødes på en super hyggelig restaurant på Frederiksberg som jeg kender så godt og holder af. Det var super heldigt at vi kunne få bord så det er dejligt at have det i hus så jeg ikke skal gå og bekymre mig i morgen på arbejdet.

Skal I også ind og opleve Mariah i Forum og skrige med på de helt høje toner som nærmest er umenneskelige ? :o)

1024x1024 Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weeeekend