Outfit

Spa Ni’mat

Hej søde piger ♡

Ville lige skrive et indlæg om mit fantastiske besøg hos SPA Ni’mat på Hotel Kong Arthur.
Der var jeg onsdag d. 2. – dagen inden jeg åbnede forretningen. Min mor mente i en særlig grad at det var det jeg havde brug for, og vi havde gjort alt for at kunne tage den med ro op til åbningen så jeg netop kunne have tid til at lade op, efter en måneds handy-man arbejde og en masse beslutningstagning :)

Det var nok det bedste jeg kunne gøre dagen forinden! Hold da op en oplevelse!
Omgivelserne var så smukke og jeg blev budt velkommen med en kop te samt 6 duft prøver på hvilke jeg kunne beslutte mig skulle være den jeg skulle masseres i.
Jeg skulle have n Buddha massage som er en helkrops massage til 699,- som også indeholder fri entre til deres SPA område efterfølgende – som virkelig også gjorde oplevelsen fuldend. ♡

En times krops massage – fra top til tå bogstavligtalt! Ligefra hovedbundsmassage til fodmassage.. Det var så lækkert og i et tryk der hverken var for hård eller blødt. Massage skal jo gøre en smule ‘ondt’ for at det gavner.. og jeg om nogen havde brug for at få spændt lidt af i skulder partiet… hvilket hun også understregede flere gange :o)

Derefter hoppede jeg i min badekåbe igen, som jeg havde fået af hende som introducerede mig til massagen og de forskellige dufte. Fordi nu skulle jeg til SPA området og hoppe i jacuzzien og i dampbad med den skrub jeg fik udleveret.
Det var så lækkert og helt vildt fredfyldt. Der var faktisk ingen mennekser… men det er også begrænset på sådan en onsdag formiddag hvor jeg var der… høhø

Men hun fortalte at de generelt sørger for at holde det utrafikeret sådan så Hotel Kon Arthurs gæster også kan nyde det.
Udover jacuzzi og dampbad samt sauna var der trapper op til et lounge område hvor man kunne nyde bobler, en bog eller sågar en bid sushi eller tapas. Man kan også benytte sig at fri mængder danskvand..
Super lækkert! Men jeg nød altså et glas bobler samt 2 forskellige juice shots i jacuzzien helt for mig selv. Meget beroligende – særligt efter at have været i massage himlen, var jeg helt blød i kroppen og sådan helt døsig på en rar måde.

Klart noget jeg vil prøve at blive god til at gøre for mig selv. Jeg har allerede planlagt en tur derind med min veninde Maria, som jeg glæder mig meget til!♡
Det er en verden af idyl helt for sig selv, i midten af københavn.. Virkelig en gave!

IMG_5784 IMG_5787 IMG_5792 IMG_5795 Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit