Beauty routine

Weeeekend

Hej søde piger ♡

Jeg glæder mig særlig meget til denne weekenden da jeg for en gang skyld i lang til endelig skal noget – sådan rigtigt :) Jeg skal i byen med min veninde Maria som vi engang plejede at gøre det med lidt kortere tid i mellem :o)
Det er det samme hver gang, at Maria kommer til mig efter arbejde og så spiser vi og gør os klar. Det tager gerne lang tid og vi hygger så meget i al den tid. Vi har en del ritualer og vi skal nå det hele, før vi tager turen ind mod byen.
Planen er at vi tager på Butchers fordi  der er sushi og fri bar det første på aftenen og så tror jeg nok vi bevæger os videre.. Jeg har nogle foreslag i ærmet men min ynglings club er desværre lukket – Zen men Remee er vidst i gang med at få noget nyt op igen :) meget spændende!

Nå men det bliver så godt at komme ud og blive rystet lidt i gennem.. sidder jeg her og lyder som den ældste, mest kedelige dame på jorden..
Men sådan er det at være fuldtids businesswoman..

Derfor nyder jeg det og glæder jeg mig særligt meget når det sker, og det er jo kun dejligt!

Jeg ville vise jer et af mine ynglingssæt fra butikken, som naturligvis består af pelsen over dem alle, blonde toppen og de fede bukser fra Rue de Femme. Med en høj hæl og håret oppe, så kører det bare :o)

10553942_939257382837395_1852728550703572933_o Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty routine