Viva Bahia

Antracit

Hej piger ♡

Det er simpelthen så dejligt at være tilbage i butikken igen. Der er kommet varer mens jeg har været afsted så det var rigtig spændende at møde ind i mandags!
I denne uge kommer der også en hel del, april og maj er nemlig særligt månederne for levering af sommertøj. Jeg elsker alle de dejlige lyse farver og særligt efter jeg har fået lidt farve, for så kan jeg virkelig forestille mig det og være sommer eksempel for kunden :o)

Når men jeg er jo kommet hjem med en helt ny og anden energi samt med et kæmpe savn til forretningen så jeg prøvede løs mandag efter lukketid. Og dette var et af de outfit jeg forelskede mig helt i!
Toppen er kommet hjem igen i alle 3 farver som er hvid, rosa og sort til 249,-
Bukserne ligger til 899,- og har bare det lækreste stræk og pasform. Blazeren som jeg startede ud med at have i råhvid og brun er nu kommet i antracitgrå og i råhvid igen – I kender sikker prisen på 399,-
Jeg er vild med det og synes simpelthen forretningen står så knivskarpt med alle de lækre varer!

– Hver dag opdaterer jeg butikkens facebook hvis I vil se hvad der triller ind af døren af skønne sager :) ♡
11141313_965488776880922_80304827334856428_n Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viva Bahia