Top on top

Kombi.

Hej søde piger ♡

Håber I har haft en dejlig weekend og nyder det gode vejr i dag!
Det er sådan en vejr der giver mig en utrolig lyst til at grille.. Glæder mig sådan til at majskolbe sæsonen starter – der findes ikke noget mere lækkert end at grille sådan en og så en omgang smør og salt på… Haps! Ulækkert lyder det men det er hammer lækkert!

Jeg var en tur i byen i lørdags med mine dejlige piger fra gymnasiet. Det er så skønt at vi er gode til at hænge ved og ses så ofte som muligt. Vi mødtes og spiste lige i hjertet af byen og tog forholdsvist sent til Hornslet. Zen er lukket hvilket jeg er utrolig ked af.. Jeg ved at der skal komme noget andet men vente tiden er svær. Hornslet er jeg ret glad for da musikken er lige i min smag, klientellet godt og drinksene gode. Det vigtigste er egentlig mest hvem man er afsted med mener jeg. Mine piger forstår altid at fyre den af og passe på hinanden og den kombination er vigtigst og altid det der gør aftenen god. ♡ Så er det sådan set ligegyldigt hvor vi ender med at være.

Dagen er så smuk og jeg glæder mig til i aften at skulle passe mine nevøer ♡ De gør mig så glad og giver mig sådan en dejlig ro da de minder mig om barndommens små glæder. De er taknemmelig for de mindste ting og der skal ikke meget til for at imponere eller underholde og det synes jeg er så sjovt og sødt :)

Nå men jeg ville Jer dette fine outfit fra butikken af. Den søde bluse fik jeg for få dage siden og går rigtig godt. Jeg kan godt lide at kombinere noget så feminint med sådanne lidt rå ‘safari’ bukser. Dertil har jeg de søde Rosemunde gummistøvler til som også findes i sort ♡

PicMonkey Collagehvid1 Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

1

 • Charlotte

  Hej Camilla..
  Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award,
  og jeg har nu valgt at nominere dig!
  Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet,
  skrive 11 facts om dig selv,
  og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål,
  som du finder på!
  Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål
  http://charlottekc.bloggersdelight.dk/

  Formålet er, at vi bloggere hjælper hinanden med at få flere følgere!
  Jeg håber du har lyst til at være med.
  Venlig hilsen
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top on top