Elderflower

Top on top

Hej søde piger ♡

Som lovet ville jeg lige giver jer en lille update om hvordan det går i butikken.
Der er gået en måned siden åbningen og det har ganske enkelt været helt fantastisk! ♡
Jeg er simpelthen så taknemmelig og kan slet ikke forstå det nogle gange at jeg er der hvor jeg er i mit liv! Ret surrealistisk – but sometimes dreams do come true!

Jeg får mange komplimenter for forretningens udseende både udenfor som indvendigt – at den er imødekommende, lys og elegant. Jeg synes også jeg er nået dertil med den som ville. Det jeg forestillede mig det er det blevet. Og det er så rørende at se hvordan det kan lade sig gøre ♡
Men som tiden går popper der flere og flere ideer op i mit hovede så alligvel ved jeg butikken vil rykke sig på mange planer hen af tiden alligevel.
En af de mest anderledes ting ved at have åbnet forretningen er klart følelsen af selvstændighed og det drive der følger med. Det kan helt alvorligt flytte bjerge. Jeg har haft mange søvnløse nætter og grublet rigtig rigtig meget.. Jeg har også tabt mig en del, hvilket alle andre kan se bortset fra mig selv.. andet end at jeg kan mærke mine bukser sidder løsere end ellers.. når men det var noget helt andet :o)
Udover at det er tidskrævende og at man sådan set viger sit liv og naturligvis også hele sin indtægt i sin forretning ja så får man tilgengæld også en lagt større værdi/ gave igen – nemlig frihed. Sin frihed at gøre hvad man synes er bedst og generelt bestemme over alt.
Dog ikke skat, moms og åbningstider men ellers :o)
hihihi det var fjollet, men I ved hvad jeg mener – det er et kæmpe ansvar men for mig er det alt hvad jeg nogensinde har ønsket mig. Det giver mig rigtig meget mening i livet og det fylder kun ligeså meget som jeg selv vil have det skal fylde og det tror jeg på er vigtigt. Jeg ses stadig lige så meget med mine veninder som jeg plejer og jeg elsker at være ude og “væk fra det hele” når jeg endelig har fri. Jeg elsker mine fri søndage hvor jeg religiøst ikke har make-up på og har tøj på som ikke stramme – nogle som helst steder.
Jeg er stadig et menneske overpå alt det her og det vil jeg bevidst fortsætte med at være.. for jeg har desværre set kvinder, glemme sig selv og det humane menneske de har været, til fordel for forretning.. hvilket på ingen måde gavnede forretningen da man desværre vil komme til at miste sit kreative jeg.. Det tror jeg på er vigtigt at holde fast i på trods af at man bliver nødt til at være hard-core-business-woman i den brancen som tøjbrancen er. Den er tough og kun de ‘stærkeste’ overlever. Det handler om at have is i maven og altid kunne mærke tendensen og hvad der rør sig..

♡♡♡

I går kom denne smukke top ind af døren i butikken. Den er simpelthen så fin i sin peplum  facon og tynde sommerlige stropper. Jeg har den på her på billedet til mine højt elskede skindleggings. Haps! Prisen er 399,-
Husk at jeg gerne sender i mod fragt som koster 60-70,-
I skriver bare til mig på 50999032 eller på butikkens facebookside her ♡

DSC_9434 DSC_9437 DSC_9438 Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elderflower