Plant

Viva Bahia

Hej søde piger ♡

Et lille postkort fra Mallorca – Alcudia på det skønneste hotel Viva Bahia ****
Vi checkede ind i lørdags tidligt, da vi fløj hjemmefra allerede kl. 6 om morgenen. Det var dejligt at have en hel dag foran os det eneste vi skulle var bare at indvige vores all-inclusiv armbånd til frokost og så stod den ellers på solbadning.
Vores værelse/ lejlighed er så overdådig så jeg hvinede af ren lykke og overraskelse da jeg så det i lørdags. – Meget imponeret! og der skal ellers meget til, vil jeg gerne lige sige :)

Vi har haft et helt fantastisk ophold og i morgen går turen allerede hjem igen. Det er sjovt hvordan tiden flyver når man er ude og lave noget helt andet end i hverdagen. Men jeg har virkelig været god til at tage fat i mit mindset og minde mig selv om at nyde øjeblikket og tage en dyb indånding for at få hele situationen med helt ind til benet :)

Hotellet vild jeg så gerne anbefale og har selv skrevet det bag øret samt det hotelværelses nummer vi boede på som var helt crazy.. Hvis jeg en dag skulle få råd.. :o)
Beliggenheden er jeg vild med som er lige ud til stranden men stadig er hotellet kæmpe stort så man kan sagtens have nok i det alene. Men jeg har fået gået nogle ture på stranden og virkelig nydt den friske luft og den sunde følelse i at skulle ingen ting, uden noget planlagt for dagen. Det har været rigtig dejligt og klart noget som er skønt at få med hjem.
Vi kommer sent hjem i morgen, først kl. 23 ca. men det at vi rejste tidligt og kommer sent hjem gør i virkeligheden bare at vi har flere hele dage, frem for det der med at skulle rejse midt på dagen. Så taber man lidt tid..
I morgen skal solen skinne så fint så jeg har lagt bikinien frem og det hele, fordi vi forlader først hotellet kl. 18:15

Jeg har ikke shoppet det helt store, kun en smule i Mango som havde nogle lidt anderledes sommer styles. Jeg glæder mig dog helt vildt til alt det lækre der kommer i forretningen så jeg har ikke haft den helt store hungren efter tøj overhovedet.
Til gengæld tyggegummi, iphone covers og make up er med som ekstra i kufferten, fordi de her i spanien har en del andet end vi har der hjemme.. Jeg er en sucker for melon tyggegummi så derfor har jeg opdateret mit lager :) og jeg smadrede min iphone for ikke så længe siden så den havde brug for nogle nye outfits!

Vi har haft all-inclusive her på turen og det har været ren luksus ikke at skulle tænke på hvor vores næste måltid skulle komme fra og for hvor meget. Hotellet var så lækkert så maden matchede naturligvis til forholdene. Så udvalget var stort og super godt! Meget varierende fra dag til dag så man nåede ikke at blive træt af noget.
Det sjove med mig er jo at på trods af at jeg har kunne bade i sodavand osv. har jeg holdt mig til danskvand med is og citron som jeg elsker… Det er virkelig rart med sådanne behov fordi det andet ville have fået mig til at trille hjem tror jeg.. hihih

Viva Bahia, Alcudia, Mallorca ♡-
– Husk det til I en dag skal forkæles og stresse af, I vil ikke fortryde det!

IMG_7752 IMG_7758 IMG_7772 IMG_7870 IMG_7888 IMG_7960 IMG_7963 IMG_7975 IMG_7993 IMG_8032 IMG_8042 IMG_8046 IMG_8065 IMG_8074 IMG_8086 IMG_8245 IMG_8277 IMG_8306

Skærmbillede 2016-01-08 kl. 22.27.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plant