Dagens outfit

Dagens outfit – paliet besat krave

Hey girls!

Jeg ved godt at der forholdsvis intensivt har været ‘Dagens outfit’ indlæg, men har simpelthen ikke tid til andet for tiden grundet en masse skole arbejde, arbejde og Florida forberedelser. Så jeg har tænkt det sådan at det er bedre end ingenting at jeg laver min morning-before-leaving indlæg så I kan følge med på det plan i stedet :) Min veninde som jeg først for nogle dage siden afslørede min blog til, synes den var super fin, men at hun savnede flere outfit indlæg – så her kommer de :)) Håber af den grund at I har det på samme måde som hende, for det passe meget godt ind i min kalender nemlig. — Ellers så sig til :))

 Det startede faktisk ud sådan her, indtil at jeg fandt ud af at det var ret koldt udenfor :)

 Jeg fandt ud af at det var koldere end jeg kendte det udenfor så jeg smed en skjorte med paliet besat krave på fra Vila.

 ; Strik fra Zara, skjorte fra Vila, Top fra Buch Copenhagen (Rosemunde), jeans fra Miss Sixty og øreringe fra Thomas Sabo.

xoxoxo Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit