Opfindelsén

Inspiration

Her er lidt billeder fra min mor og min tur i Ilva <3 nøj hvor blev jeg inspireret <3 Det var helt fantastisk :) Stolen jeg snakker om i et af de nyere indlæg er den der er i midten på den sidste collage.

xoxoxo Camilla

4

  • Christina

    Ved du hvad den fine lampe på billede 1 collage 2 koster? Har nemlig længe gået og ledt efter noget i den stil:)?Bordet i i collage 2 billede 2, har jeg også længe gået og overvejet at købe :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • uhh nej desværre ikke Christina.. Kan prøve at se næste gang. Som bliver i denne uge :) – ja, den er rigtig fin! <3Jaa! – det er desværre udgået :( så jeg kan kun få udstillingsmodellen.. Godaften xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Nej det er ikke rigtigt, jeg har gået og ventet fordi vi er ved at lave stuen og syntes ikke der var nogen grund til at købe bordet når stuen endnu ikke var færdig:(Øv bøv, så sku man nok ha været hurtigere!Det gør skam ikke noget søde Camilla, skal selv derind og kigge snart, kan mærke jeg mangler lidt til boligen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Man skal være hurtig om alting, nu til dags synes jeg! åha altså.. :) Jeg har den samme følelse. Vi må gøre noget ved det ! :) hæhæ xoxoxo Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfindelsén