Photoshoot 3, +

Lene Bjerre

Godmorgen piger.

Her den anden dag modtog jeg en mail fra min svigerinde der fortalte via en mail fra Imerco at hvis man er medlem havde mulighed for at få 50% på Lene Bjerre før alle andre. Mig -> Medlem -> Imerco -> Lene Bjerre <3

Er det ikke nogle fine ting??
De fine porcelæns æg vil jeg bruge til dekoration her til påske, som jo er lige om hjørnet :)

Et lille emneskift..
Jeg havde den værste nat i nat! Hold da op! Tror aldrig jeg har “sovet” så så dårligt før i mit liv! Jeg faldt først i søvn omkring kl. 02 og vågnede igen kl. 08.. Jeg troede i det mindste at jeg ville sove længe.. men nono! På min fridag med en stadig halv sløj syg krop skal jeg da tidligt op og vaske op og have haft en slem nats søvn.. Jeg ved ikke hvad der sker.
Men det har fået mig til at nyde morgenen. Nyde en langsom, rolig morgen i selskab med et afslappet jeg. Har nydt en stor kop te og taget mig god til til billeder <3 det rart!

Snart vil jeg smutte ind i huset til min mor og spise morgenmad.. hun er sikkert lige stået op — ligesom alle andre normale mennesker!!! Christ!

God lørdag :) <3
xoxoxo Camilla

2

  • Wow, sikke nogle fantastiske køb! Er helt vild forelsket i alle lysestagerne, synes de er såååå flotte! Man må sige det har været en god deal med 50% :-) Trist med nattens søvn. Kærligst Sofie. Ps har modtaget det fantastiske cover og jeg elsker det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja ikke ?? <3 er så glad for dem :) Jaa, det gør hun så godt :) Har noget at indhente det nu :)) heldigvis :) Åhh hvor godt Sof. :) <3xoxox Camilla

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot 3, +