Spicer den lidt op

Dagens outfit inden Barcelona

 Hej piger 
Så går det sidste af dagen med at pakke og gøre mig klar til at rejse til Barcelona i morgen  
Jeg glæder mig så latterligt meget!! – særligt til varmen, men også til den skønne udenlandske stemning!
I dag hentede jeg min gode veninde Sus fra morgenstund af, da vi skulle ind til byen og tage os en søndagskiggert :) hihi 
Vi endte i Studenterhuset – tror jeg det hed – hvor der var kæmpe loppemarked :) Alle de studerende solgte ud og der var en masse spændende ting at finde. 
Jeg købte mig et par spinningsko, hvilket er super rart så jeg ikke skal betale for dem hver eneste gang i Fitness World. 
Og så fik jeg købt (selvfølgelig ubrugt) Jorg Obé scrub mask, St. Tropez Gradual Tan og sidst men ikke mindst en BB-cream  Dem vil jeg review’e jer om 
Det var nogle rigtig gode mærker, så det var virkelig et kup! 
Sus fik købt noget fint tøj, bl.a. den smukkeste transparente blondebluse som vi forelskede os så dybt i! Susanne har et virkelig godt øje for det bedste af det bedste blandt alt braset. Hun ser det lynhurtigt og så er det bare fantastisk. Vi har jo den selvsamme stil så vi forelsker os med det samme og kalder hinanden hen når det er vi spotter noget 
Det fedeste af det hele var næsten at de unge studerende var så up-to-date! De havde stort set alle sammen MobilePay – som er denne her smarte app til at overføre penge på 3 sekunder på. 
I love it! Det tog ingen tid og ingen dumme kontanter! 
Jeg er jo kortholdertypen.. så jeg skal altid være godt forberedt til loppemarkeder og andet godt. That I do not love! 
Men det var fedt at vi fik så meget ud af søndagen. Det regnede jo ellers her til morgen så vi blev lidt sørgelige i det over at skulle helt ind til byen med det offentlige i det vejr. Men da jeg så kom i tanke om at min VIP mor har Illum kort, jamen så var der jo gratis parkering til os i Illumsparkeringshus! Så det var så hyggeligt at vi kunne køre sammen, alene, uden menneskemylderet. 
Mit fantastiske outfit fra i dag bestod jo blandt andet af det nye skønne fjertørklæde, i minisize (7 fjer i stedet for 10 + det er smallere) 
Det er perfekt til en dag som i dag hvor det både ser gråt og trist ud men hvor det også kan gå hen og skinne som det gjorde så fint da vi sad på café på Kultorvet og spise lækker frokost. 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spicer den lidt op